LÆDERJAKKE FRA SELECTED

RUDOLPH CARE LAUNCH

Torsdag var jeg inviteret til launch hos Rudolph Care, der netop har lanceret en ny håndsæbe. Foruden bløde hænder, velduftende sæbe og en meget smuk værtinde, nød jeg at dagen var med Brasilianske vibes. For et firma hvis produkters inderste dna består af Acai bær fra palmetræer i Brasiliens regnskov, må intet mindre end kolde caipirinha, samba dansere med hårrejsende hovedudsmykning og masser af hoftevrik være godt nok.

Jeg spiste også masser af maregnskage og pjattede med en særligt fin fynbo, mens vi varmede op med samba og Master Fatman bag mikserpulten til dagens hovedattraktion.

Som om det ikke var kulørt nok, bød dagen tilmed på noget så kropsudfoldende som body-bowling. Her kunne Rudolph sæben selvsagt stå sin mandomsprøve og naturligvis lagde dagens hovedperson, Andrea Elisabeth Rudolph for med en imponerende konkurrence ånd og stålvilje! Mens ‘nogen’ valgte at kigge på fra behørig afstand, valgte andre at iklæde sig fuldt dykkerudstyr og gå ombord i sæbeshowet. Andre igen agerede ivrigt heppe-kor – ingen nævnt, men gør alligevel jer selv den tjeneste at tjekke crowden i baggrunden på det sidste billede;)

PS: satser ihærdigt på, at jeg får en lige så smuk og veltrimmet krop som dagens hovedperson, når jeg er færdig med at bruge den lækre kropsolie🙂

3 kommentarer

 • Haha, ja Fie sagde godt nok, at hun havde heppet meget enthusiastisk 😀 Det er jeg sikker på, at Andrea satte pris på 🙂
  Og hvor lyder det bare til at have været en skøn dag. Jeg har allerede klaget min nød ovre hos Fie, men øv, hvor er det nogle gange irriterende at bo så langt væk 🙁 Jeg håber, I hilste Josephine mange gange fra mig.
  Er sæben lige så lækker, som den ser ud til? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha 😉 Ja, den er virkelig lækker. Og vi savnede dig naturligvis Manja. Meget….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Så her er de. Fuldstændigt uimodståelige i smørblødt læder, badet i varmt eftermiddagslys (Guld.logs signatur) efter en temmelig eksotisk eftermiddag. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LÆDERJAKKE FRA SELECTED