DISTORTION 2,0

SNOWFLOWER/BOB NOON

Fredag tilbragte jeg med gode venner på Vesterbro i kunstner-studiet Bob Noon, som jeg tidligere har skrevet om og som lagde lokaler til lanceringen af Karina Mencke og Marcus Vagnby’s super fantastiske lampe SNOWFLOWER fra ShapingYourDay.

Bob Noon havde også lavet en særlig Bob Noon udgave af SNOWFLOWER, der var godt dekoreret/tattoed, som også hang og pyntede fint til åbningsreceptionen. Masser af skønne mennesker, lækre lamper, bobler, snacks, øl og kunst – god kombi. Egentlig var planen at kombinere dette med Distortion ude på den anden side af døren, men netop som Paven var blevet rask og moderen draget af sted til gadeballade – så ramte hammeren mig hårdt i nakken….av.

Jeg nåede desværre kun et par timers hyggeligt og inspirerende selvskab, før jeg måtte overgive mig og tage en taxa hjem under dynen. Lørdag vågnede Østerbros tungeste zombi med et hoved af cement og en krop halvt lammet af feber. Great. Den smukke pige på det nederste billede er i øvrigt Jane! Vores ‘hus-designer’ her på Petit Podium;) Det er nemlig hende, der står bag vores smukke logo og fine topbar! De er så dygtige, mine venner, det er de altså. Se lige den lampe – er den ikke tjekket??

9 kommentarer

 • Nå, så dét er vores Jane 😀 Dejligt at få sat et ansigt på!
  Og den lampe er alt for fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LouisrH

  Jeres Jane er super dygtig! Jeg er vild med illustrationerne….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • haha, ja gid hun var vores 🙂 Men jeg er for øvrigt meget enig, vi er også helt pjattede med dem. Hun er nemlig super dygtig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig skøn lampe.
  Og så synd for dig med al den sygdom – håber i alle snart er friske igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JKR

  wauu, nogle fede lamper. Der er et par stykker, der ville være passe perfekt i mit hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 😉 Ja, det synes jeg også:) men hvis du har det sådan, så hold lidt øje med bloggen herinde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ikke så længe siden skrev jeg om et arrangement, hvor denne smukke lampe blev launchet. Og nu har I så simpelthen muligheden for at vinde én!! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DISTORTION 2,0