LÆDERJAKKE FRA SELECTED

STEMMEBOKSEN # GUL

Det er ved at være et stykke tid siden, jeg har haft de faste elementer herinde. F.eks har I en tale fra Paven og et Karmabarometer til gode.

Men i dag er det Stemmeboksen, der står for skud. Igen handler det om at stemme på en style. Igennem bloggens levealder er det jo sket, at de samme items er blevet flashet flere gange. (Og heldigvis for det, for det betyder, at de bliver brugt)?Sidste gang var I simpelthen så gode til at komme med begrundelser og bud på for og imod, så nu kunne det være sjovt at høre, hvor I synes, jeg bærer min gule sweater fra Thailand bedst. Hvilken styling får DIN stemme?

1.

2.

3.

Mener jeg gav rundt regnet 50,- for trøjen, og jeg har virkelig brugt den meget. Elsker at den er så kraftigt gul, det giver lidt knald på looket 😉 Men hvor fungerer den egentlig bedst? Med jeans, skjorte og flade ankelstøvler, høje hæle, clutch og halskæde eller med skødesløse cowboyboots og bare ben??

26 kommentarer

 • Marina

  Stemmer for outfit nr. 3, men det er også bare fordi, at det er så super fedt, at du “tør” have så mange nuancer gul på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja det føltes egentlig også lidt ‘vildt’, da jeg stod med det i hånden 🙂 Men altså, det føltes rart, hvis det giver mening? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline S.

  outfit nr. 3 er også min favorit:) så fin en sweater!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Høje hæle, clutch og halskæde – altså outfit nr 3 – fungerer helt klart bedst med sweateren i mine øjne! 😉 Men uanset hvad er gul virkelig en fin farve til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stemmer for alle 3. Men hvis jeg kun skal vælge en, så tror jeg faktisk jeg går med nr. 1!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nr 1 er mit favorit look- nok grundet Kombien med strik, støvler og bare ben 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt klart nr.2 🙂 Men det er mest fordi jeg synes at gul sammen med sort alene kan blive lidt bi-agtigt! Du ser rasende godt ud på alle billederne;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at outfit nr. 2 er helt vildt fint! Rigtig chik med den hvide skjorte og de smalle bukser og samtidig afslappet med de brune støvler. Og så klæder det dig bare så godt med ballerinaknolden og de sorte (rayban?) solbriller. Du har bare helt styr på den knold. Kunne man lokke dig til at lave en lille guide? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi, ihh, hvor ville jeg gerne det. Problemet er bare, at jeg desværre slet ikke har styr på det med knold. Jeg havde bare en virkelig heldig hårdag 🙂 Faktisk er jeg enormt ringe til at lave knold, og jeg har altid været utrolig misundelig på dem, der på 2 min kan få den til at sidde der på toppen af hovedet og se lækker ud. Jeg kan ikke finde ud af det. Og jeg har virkelig øvet mig meget. Men jeg er decideret håbløs til det, det er drøn irriterende!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Arg, samme her. Jeg var ellers sikker på at du var en af “dem” 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • I wish! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg stemmer på nr. 3, men min stemme kunne lige så godt have været på nr. 2 syntes virkelig det er et godt køb du har gjort dig. Jeg husker bare at jeg tænkte sikke en sild ved nr. 3 da jeg så det første gang, syntes det virker SÅ mega godt med din fede halskæde, da underdelen er holdt i sort, det spiller i mine øjne.
  Vil lige benytte lejligheden til at rose din stil, jeg er top VILD med det og du giver mig super meget inspiration, 1000 tal for det Louise!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihh, tusinde mange gange tak for den søde besked Amalie! Hvor er det dejligt at få sådanne kommentarer. Er virkelig glad for at kunne inspirere, så er der pludselig en mening med ‘galskaben’ 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt klart nr. 2 – slet ikke i tvivl.
  Den er super flot sammen med skjorten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Den er dælme svær! Da jeg så dit indlæg med outfit nr. 3 i sin tid, var jeg helt solgt over så mange gule ting i ét outfit! Men nr. 2 er virkelig også fint med den hvide skjorte under! Du er så god til skjorter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Outfit 3. Du er smuk smuk smuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Burton Clausen

  Jeg stemmer på outfit nr. 2 🙂 Rigtig fint med den hvide skjorte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Sammensætningen af de gule nuancer i outfit 3 er så modigt og sejt. Særligt dit match af sweateren og halskæden er perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  2 eller 3. 2 Fordi det ser rigtig godt ud med skjorten under og 3 fordi jeg synes det er fedt med den gule halskæde til.
  Er ikke så meget til 1, tror det er kombinationen af den gule bluse og bare ben der ikke svinger for mig.

  Men rigtig fin sweater, sikke et godt kup!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du fin ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva E

  Klart nummer 1 – det er SÅ fint til dig! Men jeg er nu også bare en sucker for ‘strik og bare ben’ kombi generelt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Nr 3! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LÆDERJAKKE FRA SELECTED