WHITE STRIPE

THAILAND MED BABY

I mens London og jeg danser af, kan jeg lige tippe om min længe ventede Thailand guide inde på PP. Det har kun taget mig sådan ca. et år at få skrevet den, imponerende hastighed, ikke? Anyway, den er lang, men det er også tilladt at skimme 😉

Jeg modtager virkelig mange mails og kommentarer på vores Thailand tur og selvom jeg flere gange undervejs skrev om oplevelser og ideer/indput, så har jeg længe gerne ville samle det til et egentligt rejse-indlæg med gode råd og fifs. Og nu er det her så endelig. En af årsagerne til at det har taget mig så lang tid, er nemlig at jeg ikke helt synes at blogmediet passer til. Men her er Petit Podium helt perfekt, fordi vores fine fælles platform netop er utrolig velegnet til de længere formater.

– og hvis I ikke gider Thailand, så kan I evt også læse om min tur gennem Nevada ørkenen fra Las Vegas til San Francisco ad Californiens high way one lige her! God fornøjelse…

2 kommentarer

 • Maria

  Fedt! Glæder mig til at læse den i gennem. Vi skal rejse med en 8 mdrs baby til Thailand til januar, så bare super lækkert med en lille guide…Man gør sig jo en del tanker, når man skal rejse så langt væk med en bette størrelse. Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh, hvor er du dog heldig!!! Gid det var mig 🙂 Nyd det!! Er dig dybt misundelig ;o)
   Og jeg håber, du kan bruge guiden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHITE STRIPE