4 REAL

BEAU LOVES

Vi er nået til endnu en personlig favorit fra da jeg var på Bubble London. Der er ikke ret meget ved dette brand, jeg ikke elsker! Beau Loves kombinerer tyk, blød jersey, maskeprint, guldstjerner, gråtoner, røde farveklatter og små neon detaljer. Jeg er solgt! På deres nye kollektion kommer desuden et virkelig fint print a la det, I ser her som maske – med et skønt grafisk svunget moustache.

Beau Loves blev startet i 2010 af Fay Wilde. Hun er inspireret af sin søn af samme navn, og det er især hans personlighed og legesyge, der har dannet grundlag for kollektionen, fortalte hun. Hun er uddannet på Central Saint Martin?s og har tidligere boet og arbejdet i Paris, men efter Beau – båden sønnen og brandet – kom til verden, har de slået sig ned i London.

Idealet er at kunne skabe børnetøj som er lige dele stilfuldt og ‘quirky’ – kønsneutralt og konkret anvendeligt med høj fokus på bekvemmelighed. De indeholder elementer fra to af mine personlige favoritter, synes jeg: Commes des Garcon og Atsuyo et Akiko. Jeg byder Beau Loves meget velkommen – og jeg håber bestemt, jeg får mere at se til dem!

Translation: I absolutely love this brand Beau Loves – witch I found at The Bubble London. It is inspired by the designers fearless, fun-loving little boy, Beau. I love the masks, the colours, the design and the quirky, gender-neutral clothes. I hope I get to see mutch more from them. 

6 kommentarer

 • Oh my goodness, du løj ikke, da du sagde, at der var Comme de Garcons og Atsuyo et Akiko over brandet (selvom det næsten lød for godt til at være sandt!) Åhhhh, hvor er det fint !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lara

  Ih hvor er det fint. Du har lige så god smag i børnetøj som til dig selv 😉 Ved du tilfældigvis hvor det kan anskaffes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lara
   Tak 😉 haha….det kan desværre ikke købes i DK endnu, men ellers har jeg flere steder her i indlægget linket til deres site, hvor der er en shop 🙂 Så kan du købe over web. Det overvejer jeg kraftigt selv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor er det dog fantastisk Louise – tusinde tak for introduktionen til det!

  Jeg er helt vild med det og kan altså både se Trutten og Fidusen i flere af tingene – jeg tænker især, at denne ville være en værdig konkurrent til Truttens batman hoodie http://www.beauloves.co.uk/beau-superhero-hoodie.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg tænkte faktisk også på ham, Lisbeth 🙂 Og ja, jeg er simpelthen så vild med det, jeg synes virkelig det er fint.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

4 REAL