MRS CHAVY

BONJOUR

Mens vi besøgte Manja og hendes skønne familie, boede vi i nabo byen Beaune. Faktisk på samme hotel som Lisbeth og hendes lille familie – så hyggeligt. Byen er virkelig fin, idyllisk og meget autentisk. Paven var især glad for byens karrusel og den orange kamel 😉 Nu er vi allerede videre, væk fra det smukke vinland og indlogeret på et overdådigt fransk landsted. Det skal I nok både se og høre mere til, det er nemlig faktisk også kommet i stand via bloggen – à tout à l’heure!

5 kommentarer

 • Anne

  Hvor lyder det bare skønt – og det samme ser I ud; paven ligner dig simpelthen så meget!! Smuksakke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Loui, det er skønt at opleve sit hood gennem dine øjne <3 Så ser man det lige pludselig på en helt ny og anderledes måde. Kan du tænke dig, at lille C fx aldrig har prøvet en tur på karrusellen endnu?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihh, det er jeg glad for du synes Manja <3 I dag har vi drukket vin fra Pommard og set solnedgang over markerne, mens vi tænkte på jer igen… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ih, det lyder fantastisk 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MRS CHAVY