BEAU LOVES

DU´ MIN DEJLIGE FERIE Ø…

Befinder mig pt. på klippeøen fra i dag og ugen frem. I et vacuum af røget sild og sløv sol. Forhåbentlig 🙂 Ifølge vejrudsigten dog mere sandsynligt forskanset under et tæppe med gode bøger og bløde babyfødder.

Som i et hvert sandt eksil er jeg svær at nå. Mentalt og fysisk – TDC mener tilsyneladende ikke, at master her på øen er en stor nødvendighed, hvorfor min mulighed for signal af en hver art, det være sig net, sms el. tlf er på et absolut minimum. Jeg har naturligvis for-produceret lidt godter – men jeg er nok ikke den hurtigste puch på kajen til at svare disse dage…..uanset vejret, så skal jeg i hvert fald nok få sol over Gudhjem!

2 kommentarer

  • Elsker Bornholm. En lille bid af sommer når den er bedst, hvis solen dog bare ikke var så nærig i år 🙂
    /emma

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BEAU LOVES