DENIM ON DENIM #2

FUB

Endnu en favorit fra Bubble London. Ironisk at jeg skulle hele vejen til London for at få øjnene op for et dansk mærke, haha. Ikke desto mindre the case. FUB er dansk og ultra lækkert! Organisk bomuld og ren uld, helt rene materialer fri af stads og syntetisk tilsætning, enkelt i såvel design, farver og snit – og super anvendeligt. Hver item kan gå for sig selv, samtidig med at alt fra kollektionen kan mikses efter behag og kreativitet, da de samme farver og snit går igen. Det oser af kvalitet og er super blødt og rart at have på.

Jeg er især vild med de fine kontrastkanter på trøjerne og de små detaljer som albue-lapper i miksede farver. Tøjets enkelthed og farveskala gør samtidig tøjet unisex og kan bruges af både pige og dreng. Jeg skal helt sikkert holde øje med FUB.

3 kommentarer

 • Uh jeg elsker FUB, vi har en del tøj derfra til Sylvester, og det holder bare super godt! Især strikbukserne er jeg vild med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er det rigtig? Ej, hvor dejligt at høre. Jeg tror bestemt, jeg må få investeret i noget:) Har du nogen erfaring med de lækre trøjer?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja, dem har vi også et par stykker af, jeg synes de er lidt store i størrelsen, og især dem i bomuldsstrik giver sig en del. Deres størrelser er lidt anderledes, og ligger man mellem to størrelser, vil jeg nok gå efter den mindre!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DENIM ON DENIM #2