MERE BRYLLUP

LA ROCHE-POSAY 50+

De øverste billeder er egentlig taget i forsommeren, da vi havde et par enkelte gode solskinsdage. Dengang havde jeg netop fået en pressepakke ind ad døren, som indeholdt flere forskellige cremer fra La Roche-Posay. B.la deres 50+ solfaktor creme, dengang med særligt henblik på Paven.

Nu har vi brugt den gennem hele sommeren – og på ferien i Frankrig, (hvor Paris jo b.la bød på intet mindre end 35 grader!), så jeg føler mig efterhånden rustet til at komme med en reel anmeldelse. Faktisk bruger hele familien solcremen nu. Solen var meget stærk i Frankrig og med vores vinterblege hud og lyse ténit, er det ikke kun Paven, der skal passes på i solens stråler. Vi er virkelig svært begejstrede. For den beskytter præcis som den skal, vi har stadig fået en fin kulør – men vigtigst af alt:

Den er som andre La Roche-Posay cremer uparfumeret og skræddersyet til solfølsom hud. Og så er det altså ret uvant, at en faktor 50+ absorberes så let uden at efterlade huden fedtet og maddikefarvet, fordi cremen er længe om at trænge ind. Den efterlader huden helt blød. Virkelig en bonus i vores bog, da både manden og jeg hader den ‘fedtede solcremes-følelse’, som mange andre cremer giver. Og for en 17 måneder gammel overenergisk baby, der konstant skal mandsopdækkes, er det en ekstra kærkommen fordel, at huden ikke efterlades som en fedtet landingsbane for græs, jord, hø og snavs…

Derfor: Vi er gået hen og blevet afhængige. Når denne tube løber tør, må jeg fluks have en ny. Vi har efterhånden været igennem en del forskellige solcremes-mærker her på matriklen. Men denne er vores alles klare favorit!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MERE BRYLLUP