4 REAL

LACE & LEO

Som sagt blev torsdag aften og bryllupsdagen fejret på MASH. For mit vedkommende i en lidt mere dristig tøj kombi, end jeg normalt dyrker – og så alligevel ikke.

For jeg kan generelt bedst lide at kombinere kontraster. Sneakers til skjorte og clutch, stilletter til sweatshirt, pink læber til army parka, ripped jeans til blazer – etc. etc. Derfor har jeg også haft det lidt svært med denne hvide blondesag, da jeg let føler mig for pæn i den. Og for at undgå at ligne en konfirmand, besluttede jeg at parre den med leopard thights. Jeg afslører gerne: Min mand troede det var en joke:D

Nå, men pointen er, at jeg faktisk godt kan lide den kombi. Jeg foretrækker, når et outfit indeholder skjulte elementer af det uventede. Og når det rå kombineres med det fine. De tynde blondekanter, der smyger sig omkring de sorte leopardpletter giver mig mere ro, når jeg har kjolen på. Jeg befinder mig simpelthen bedre. Alene på grund af dem. Ellers havde jeg helt klart følt mig for udstaset og for lillepige-pæn.

Så selvom jeg stod længe og overvejede blondekjolen og leopard cykelshorts, da de lå på min seng, føltes det faktisk rart og naturligt, da det kom på. Min mand ville dog hellere have set en lårkort blondekjole. Den slags tager jeg mig dog ikke af. Han ved jo, hvad han har giftet sig med 🙂 haha….

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

4 REAL