ON THE ROAD

MANJA & ROM

Et hurtigt pip herfra Frankrig, hvor jeg nyder livet uforskammet meget. Endnu mens jeg er høj på minder og kærlighed fra en helt igennem magisk aften i lørdags til Manjas bryllup, sidder jeg nu i vinlandet med udsigt til alen-lange marker, pool, lykkelig baby og blå himmel. Jeg har det godt. Lidt for godt, så jeg smutter igen – imens kan jeg jo lige dele blot ét af de mange minder fra i lørdags – mit helt eget ingraverede vin-glas fra et meget smukt brudepar! Og naturligvis har jeg også fået en helt særlig vin med hjem at fylde i det! 😉

5 kommentarer

  • Dejligt at høre, at I er nået godt frem til næste destination! Det var SÅ skønt at I havde lyst til at tage hele den lange tur til Frankrig for at være med til at fejre os, og jeg glæder mig til vi snart ses igen <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene Haumann Jensen

    Lyder super dejligt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ON THE ROAD