ON THE ROAD

MANJAS BRYLLUP – VORES TØJ

I dag skal Manja giftes!! Wow, det er altså stort. Og vi er i Frankrig og skal med! Derfor ligger festtøjet naturligvis også klar. I skal nok få det at se in action, men her er det: De skønneste sort/hvide chaplin sko fra Pom´ D Api i ren Janelle Monae-style. Kjolen som er fra Petit Bateau (Paven klæder sig naturligvis kun fransk, når besøget er det …) er simpelthen SÅ bedårende.

Vi har fået den forærende af en sød læser! Jeg er stadigvæk benovet over, hvor hjælpsomme og skønne folk er. Efter et nødråb på bloggens facebookside, kom Anne Sophie, som hun hed, mig til undsætning og har blot fire dage efter hun selv fødte (!!), foræret Paven denne mintgrønne, hulmønstrede drøm. DET er overskud. Så beundringsværdigt…..vi er meget taknemmelige.

Pavens sko er universelt smukke, vi elsker dem og moderen så dem gerne produceret i str. 40. Men de er også indkøbt for at ‘samle’ familiens look 😉 Min kjole har jeg efterhånden vist et par gange (det er over et år siden, jeg købte den), men ja – vi kører sort/hvid tema.

Sko har været lidt af en krise. For selvom jeg gerne troppede op i sylespidse stilletter og dyrkede ekstra højde og sexede stænger, så skal jeg jo altså rende rundt med en baby det meste af dagen. Jeg har været meget igennem. Og returneret en del. Men da disse skønheder kom på udsalg, var det skæbnens valg:

Ikke blot er MJ musesko en velkendt Manja favorit, og ikke kun matcher de min kjole og trækker det pæne i en ny retning med sine spidse, matte nitter – Det var samtidig Marc Jacobs musefutter, der startede det hele!

Det var dem, der startede min dialog med Manja, mit ‘fællesskab’ med alle pigerne i det der blev til Petit Podium, min kærlighed til MJ og til lækre babyer – og dermed dem, der er skyld i, at jeg siden blev fast følger af, kollega og også veninde med Manja – og i dag skal fejre hende og det halve franske kongerige…..

When its ment to be – it´s ment to be ? ?

   

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ON THE ROAD