ORANGE, NUDE AND DENIM

ON THE ROAD

I dag tager vi af sted til Frankrig. Ferie, sommerbryllup, gode venner og masser af familietid. Vi kører hele vejen selv. Dels fordi vi skal teste en bil, dels af hensyn til Paven og alle de indlagte stop, det måtte påkræve – og så fordi, der er noget særligt ved at se vejen forsvinde under forruden, i takt med at man nærmer sig nye eventyr for enden….jeg ved endnu ikke, hvordan netforbindelsen er ved første destination, så hvis her er lidt stille, er det nok bare fordi, jeg sidder i en vinmark og gnasker druer.

12 kommentarer

 • God tur til Frankrig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god tur, selvom det tager noget længere tid, så er det ofte ganske hyggeligt med sådan en køretur og ofte mindre stressende end at flyve – i hvert fald når hele 4 unger skal med 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha…ja, det vil jeg godt tænke mig 🙂
   I må så i øvrigt have en virkelig stor bil?? Eller hvor gør i rent praktisk af alle de unger? 😉 Er dybt imponeret, hver gang jeg ser de store familier (sådan én tilhører min mand selv og jeg har været på bilferie med dem back in the days)…..der er virkelig tale om bil-paknings-logistik på elite niveau!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • god tur! Vi napper også en kør-selv ferie, dog først om 4 uger- en glæder mig utroligt meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solveig

  Rigtig god tur Minna hils familien .
  Kærlig Hilsen Solveig .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øhm, tak. Tror jeg nok? 😉 Jeg hedder ikke Minna? 😉 Men tak alligevel….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  God tur, glæder mig til at høre om det 🙂 🙂

  Og så vil jeg bare sige, tak for dit spændende indlæg omkring Damien Hirst udstillingen. Vi besluttede os for at se den i London – og jeg fortrød ikke et sekund. Det var utroligt spændende. Jeg har tænkt mig at skrive om min oplevelse af udstilingen, og en masse om London i det hele taget, på min blog – og du er velkommen til at læse med, hvis du vil (jeg gider bare ikke lige skrive adressen her, er lidt sær det punkt, kan godt lide at have lidt “kontrol”.. jaja.. ;))

  Men ja, VIRKELIG spændende udstilling, som jeg nok ikke havde set, havde det ikke været fordi jeg havde læst din blog. Havde ikke hørt om Damien Hirst før, men er så glad for vi tog ind og så udstillingen! Det var jo helt exceptionelt, og meget specielt. 🙂

  Tak for en dejlig blog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var vel nok dejligt at høre Rebekka! Jeg synes virkelig også, det var en fin udstilling og det aller bedste ved at skrive om den slags er jo, hvis man kan inspirere andre til nye, gode oplevelser! Så ikke blot er jeg glad for at mit indlæg kunne give dig inspiration, men også mange tak fordi du ulejliger dig m at skrive det tilbage 🙂 Det betyder meget!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder skønt! Rigtig god tur. Her venter sommerferien først et par uger ude i fremtiden, men det er jo også rart at ha’ noget at se frem til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er det i hvert fald! Hvor skal I hen? Jeg ville ønske vores ferie var meeeeget længere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ORANGE, NUDE AND DENIM