DAMIEN HIRST ON TATE

PIXI GULDLOG

Ak. Jeg startede tilsyneladende tidligt med at posere foran plankeværket 😉 Haha, ret sjovt, hvis man sammenholder billedet her med min header. Anyway, vi har skolestarts-tema på Petit Podium, og hvis du ikke allerede har tjekket det ud, så skynd dig at gøre det – der er lækre konkurrencer, tests og ikke mindst skolestartsbilleder anno 1980:) Yes yes – Cut Elly!!

13 kommentarer

 • Molly

  Hvor er du fin 🙂
  Det er bestemt en stor dag, 1. skoledag. Min datter skal starte i 0 klasse til august, og hun (vi) glæder os og er rigtig spændte. Noget meget symbolsk er jo anskaffelse af skoletasken – men her må simpelthen komme et hjertesuk, for hvor er det bare svært at finde en taske som både mor og datter synes om……. En taske der sidder godt og passer til barnet ,er jo selvfølgelig det vigtigste, men synes desværre generelt designet hos mange af de store mærker inden for skoletasker er meget “fætter BR” (Lidt for lilla/Pink/Grøn osv, lidt for mange store motiver, og i det hele taget bare lidt for meget ! ;-/ Hvor finder man en taske, der er både både sider godt, er praktisk i forhold til indretning og rum OG som samtidig er til at holde ud at se på… HJÆLP…. et lille indlægi jeres skolestartstema – med smarte skoletasker ville blive taget imod med kyshånd :-))
  Kh
  Molly

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Molly, lov mig, at du tjekker Petit Podium ud i løbet af den kommende måned, for jeg har faktisk påtaget mig det ærefulde hverv af at skulle finde seje skoletasker til de små.. og jeg har fundet nogle rigtig fine nogle, som bare venter på at blive delt med jer 🙂

   Undskyld, jeg tillod mig at svare, Louise – blev bare helt rørt, da Molly skrev om det symbolske i at anskaffe sig skoletasken <3

   Og seriøst, Louise, det er et af de kæreste børnebilleder, jeg nogensinde har set <3 Hurra for Guldlogs signatur-plankeværks-posering!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Molly

   Ann-Sophie, – hvor lyder det bare godt! 🙂

   Vil glæde mig rigtig meget til, at se hvad du har fundet, er sikker på at der er både søde, seje, og smukke tasker imellem, fundet med din sikre smag! 😉

   -Mange hilsner til jer alle 4, og tak for et fantastisk forum – følger jer alle hver dag! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt i orden sveske-Fie 🙂 Og jeg er for øvrigt enig med Molly – med sin sikre smag er også jeg fortrøstningsfuld på skoletaskernes vegne 😉

   Molly: Tusinde tak for dine rosende ord, de betyder meget mere end du aner! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser simpelthen så bedårende ud på det billede, Loui! Jeg ELSKER frisuren 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja kasserollen 😉 Den er yndig 🙂 Kan jo så også konstatere at jeg allerede dengang var vældig tykhåret og vældig blond 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aaaaawww, kan da slet ikke stå for dig, Louise – hold kæft hvor er du sød! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, du er sød Sofie! Tak 🙂 Og hvor er det dog i øvrigt noget fantastisk hår din søster har! wow. Har altid drømt om knaldrøde krøller! 😉 Det er godt nok fint 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Så sød og så glad 🙂 Dejligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 😉 Ja, jeg var vist meget stolt og følte mig næsten voksen. Kort forinden min skolestart, havde jeg spurgt min far, hvornår jeg skulle i skole. Min far svarede at først blev det jul. Så blev det vinter. Og så blev det sommer – og så skulle jeg i skole. Dertil svarede jeg med skuffet mine: “Æv, det er virkelig synd for dig far!”. “Hvorfor?” spurgte min far.
   “Fordi, så er du død”…..

   Hmn, ja børns tidsfornemmelse er vist lidt diffus, haha. btw – min dejlige far lever stadig i bedste velgående 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • signe

   Haha, fantastisk historie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser simpelthen så nuttet ud – hvis ikke man vidste at du jo er en ung smuk dame, så giver billedet næsten lidt 50’er stemning med kjolen og den fine page.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DAMIEN HIRST ON TATE