BONJOUR

WITH ALL MY LOVE

Jeg elsker disse billeder. Og sender Manja og Rom mange kærlige tanker, hver gang jeg kigger på dem. Hvor tit får man lige lov at opleve et storslået fransk slotsbryllup omgivet af vinmarker, gylden aftensol og sine to største kærligheder i hver arm? Jeg beklager billedestormen for tiden, men jeg har virkelig svært ved at vælge ud og ikke mindst fra….

mig: kjole fra Jagd Petrovski/ sko: Nelly/ clutch: vintage + Paven: kjole fra Petit Bateau/ sko: Pom D´Api

16 kommentarer

 • Cecilie

  Vi elsker billedstorme så du spammer bare 🙂 Hellere for meget end for lidt, og især af billeder fra det franske og bryllup, så kan det da ikke blive meget bedre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth

  Det skal du slet ikke undskylde – jeg *elsker* at se masser af billeder. Det virker til at have været et super smukt bryllup og i det hele taget en smuk ferie I er på – bliver da misundelig imens jeg sidder på kontoret. Kom gerne med mere – meget mere – så jeg kan drømme mig væk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Elizabeth 😀 Det var et super smukt og fantastisk bryllup – og ja, vores ferie helt generelt er nu slet heller ikke værst 😉 God fornøjelse på kontoret, uhh, jeg glæder mig ikke til det bliver min tur igen…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I var SÅ smukke alle tre <3 Og bliv endelig ved med billedstorm, jeg synes det er ekstremt hyggeligt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak søde Manja <3 Der var generelt meget høj lækkerhedsfaktor dén dag 😉 Heldigvis var der ingen, der overstrålede den smukke brud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker, lækker familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser I yndige ud allesammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Fine billeder 🙂
  Hvornår er dine sko købt? Det er lige præcis sådan nogle (med lige overskæring ved tæerne) jeg har sukket efter i lang tid og kan ikke se dem på Nelly 🙁 De havde nogle lignende for 1 år siden i Zara, men var ikke hurtig nok til at få købt, suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhh, der er måske et 1/2 år siden nu? købte dem både i sort, nude og hvid 🙂 De kostede ingenting og ligesom dig missede jeg dem fra Zara, så jeg skyndte mig at slå til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må også erkende, at jeg er fan af billedstorme – især bryllupsbilledstorme! Tak fordi I deler! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var da dejligt at høre Beam 🙂 Det er altså også svært at lade være…jeg skal nok snarest dele lidt mere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Paven er blevet begavet fra Norlie, og vi er vilde med det! Som nogen måske husker, er jeg pjattet med mint til Paven og faktisk har vi haft selvsamme cardigan til hende, da hun brugte str. 3 mdr! Kjolen her er så […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BONJOUR