REPOST: Livet før det begyndte

YELLOW SKIRT

Weekenden har hovedsageligt stået på bryllup. Nød karismatisk kærlighedsfest, sommersol, kage, bobler, fin kjole og dans med over hundrede mennesker til den lyse morgen lørdag, mens søndags-opturen omvendt bestod i at kunne sove til kl.10.30, æde svinske mængder røræg og bacon, slentre ned af Østerbrogade med manden i hånden og derefter hente verdens gladeste Pave hos bedsteforældrene. Åhh, det gjorde godt.

Jeg var iført min nye Mango kjole og er stadig ekset med gul. Fabelagtig danse kjole! Den indbyder jo til at man snurrer rundt om sig selv og til præcision udfører helikopteren!

Kjole: Mango/ sko: Nelly/ clutch: Vintage

33 kommentarer

 • Ina

  Jaaaah hvor er den nederdel bare skøn ! Rød neglelak er lige i skabet til looked :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi tak Ina. Ja, og endelig var der tid til at lakere negle! Det er en sjældenhed herhjemme 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smuk smuk kjole og smuk smuk Loui!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du dog skøn ud i den kjole! Billederne gør at jeg både overvejer om jeg burde eje noget mere gult og 1 stk. gulvlang kjole eller nederdel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Nej nej nej, hvor er den dog fin til dig, den kjole… Du ser så elegant og laber ud altså! Jeg skulle åbenbart se den på, før jeg syntes, jeg ville slå til også… og nu er den så endda sat ned – men kun tilbage i koral i str xs (som jeg på ingen måde vil kunne skrue mig ned i 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, æv den kun er der i str xs. Det er en virkelig god pris, synes jeg for en festkjole. Så kan man godt tillade sig at have den på til et par fester og skulle man efterfølgende blive træt af den, så gør det ikke så meget. Dertil kommer at den er yderst behagelig at have på. Den koralfarvede havde jeg slet ikke set – den er nu også flot!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhr fantastisk!!! Hvor ser du smuk ud i kjolen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er kjolen smuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ååååh, kærlighed på den kjole! Er da helt forelsket! 🙂 Du ser smuk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihh, tak jeg rødmer helt. Men ja, jeg er også ret pjattet med den kjole – den indbyder til dans og sommervind 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du smuk ud:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak skal du have Ninna. Du rocker jo også neon ret godt ;-9 Det var i hvert fald i sin tid dig, der fik mine øjne op for, hvor fint det i virkeligheden kan være….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Hvor er du bare helt enormt fin!! Meget smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Du rocker altså den gule farve til perfektion! Lyder i øvrigt som en fantastisk weekend. Længe leve bedsteforældre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du flot… og modig 🙂
  Jeg tør slet ikke prøve det der gule af, men det ser helt fantastisk ud til dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak. Det kan du nu sagtens, den gule farve er flot til alle! Jeg elsker gul! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Ej, hvor er den fin!
  – Hvordan er den i størrelsen, for håber at den er lidt storm så jeg kan slange mig ned i den xs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Skulle selvfølgelig stå stor og ikke storm!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha 😀 Jeg synes den er meget tro mod størrelse, men Jeanett fra missjeanett.dk havde vist prøvet den i Lissabon og fandt den lille i størrelsen? ved ikke, om hendes har været mærket forkert eller om jeg bare har været heldig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Tak for svar! Prøver at købe den og håber det er mærket forkert, til min fordel 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha 😀
   Min er en str S, og jeg synes egentlig, det er ret tilsvarende. Fordelen er også at man, hvis den er lidt stram i livet, kan rykkes lidt højere op, så den bliver højtaljet 😉
   eneste minus ved den er for mig, at den er så lang, at jeg er nødt til at have høje hæle på. For jeg havde nok håbet også at kunne bruge den til stranden el mere nedtonede begivenheder med flade sko, men det er den alt alt for lang til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Var det ikke også noget med at empiresnittet får en revival 😉
   – Længde er altid et problem for mig med mine kun 1,65 men kan heldigvis sy, så håber at kunne finde en løsning på det. Måske det ekstra stof så kan gå til en passage ved numsen. Uanset hvad skal jeg have den kjole, så skal nok finde en løsning om jeg så finder en tanktop og en plisseret nederdel og syer dem sammen 🙂 Tak for din hjælp!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, det var så lidt 🙂 Ja, den er ret lang – jeg er selv 173 ca. og plejer ikke ligefrem at falde i mine kjoler, men det gør jeg i denne, hvis ikke jeg har relativt høje hæle på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, gul er misundelsens farve, og jeg er bange for at indrømme det, men det er da lige sådan jeg har det når jeg ser den nederdel på dig! I want that!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg vil bare informere folk om, at den nu er kommet tilbage i flere størrelser! Så er den på vej hjem til mig dog i pink 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihh, tusinde tak for update og din fine servicemeddelelse 🙂 Jeg informerer straks på Facebook 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

REPOST: Livet før det begyndte