SOMMERSALAT: HYLDEBLOMST KARTOFLER

BETWEEN RED AND YELLOW

Weekenden stod igen på bryllup – og skønt jeg valgte at iklæde mig sort, var mit outfit ingenlunde farveløst. Et sted mellem rød og gul befinder sig nemlig en farveskala, jeg begærer dybt. Helt i tråd med den smukke sommeraften og gyldne solnedgang, der dannede ramme om endnu en festlig fejring af kærligheden, matchede min dyb-orange clutch og mine appelsinfarvede læber en magisk fest for to skønne menneskers ja til hinanden. Jeg viser det i fuld figur senere….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SOMMERSALAT: HYLDEBLOMST KARTOFLER