GIRLY MØNSTERMIKS

BORDEAUX ON BUDGET

Sweat: H&M/ sweat med lynlås: Adidas/ waistcoat: Gina Tricot/ støvle: H&M/ jakke: River Island/ dress: Vero Moda

Vinfeberen er igen over os. Præcis som sidste vinter, er bordeaux her, der og alle vegne. Og jeg er vild med det. Det er ingen hemmelighed, at det er en af mine absolutte favorit farver sammen med olivengrøn, uanset hvad moden dikterer eller ej. Det er blot blevet meget nemmere at få ind i garderoben, nu hvor butikkerne bugner af den lækre dybrøde nuance.

Derfor er det også på sin plads at dele lidt af de godter, jeg selv har kig på. Alle fra highstreet vel og mærke. For her sidst på måneden, er der ingen grund til at have den store tegnebog frem, vel? 😉 Ok, indrømmet – tasken er ikke highstreet. Og den er bestemt ikke billig. Den er bare med til pynt. Jeg har drømt om den så længe, jeg kan huske, det ville føles som utroskab af værste skuffe, hvis jeg lavede en bordeaux collage uden dén. Derfor. Den øverste sweat i venstre hjørne fra H&M er fra herre og koster kun 79,-. Så kan alle være med. Den er netop ankommet her på matriklen.

19 kommentarer

 • Uh, lækre ting. Jeg er også vild med sweat shirten og kjolen. Kjolen har en rigtig flot ryg.. Men det er jo ikke sikkert at kjolen sidder optimalt på min post-fødselskrop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den er virkelig flot – især til prisen. Og så er den her facon bare ret flatterende for mange kvinder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, så fine ting, du har fundet 🙂 Specielt sweat’en fra Adidas måtte meget gerne komme hjem til mig at bo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også ret vild med den sag fra Adidas, først og fremmest stort plus af den har hætte, elsker den slags og så er det jo en skøn farve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Enig. Og så er det en cool detalje at lynlåsen er asymmetrisk og hætten folder ind over sig selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • To af mine yndlings trends denne sæson; new look og bordeaux, så jeg er ret vild med kjolen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også ret forelsket i idéen om en bordeaux taske, men det er trods alt ikke heeelt klassisk, og så må der også være grænser for hvor mange tasker man kan nå at bruge, og jeg har allerede købt to i samme størrelse i år, så min kvote er vist opbrugt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • jep, lige præcis. Men åhhh, hvor ville det dog redde mange tøjkriser og garderobe-eksplosioner herhjemme, hvis jeg var i besiddelse af denne smukke taske 🙂 Jeg er sikker på, vi ville blive et virkelig godt makkerpar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega lækre sager. Jeg er helt vild med jakken fra RIver Island og kjolen fra Vero Moda. Jeg elsker virkelig også bordeaux, og jeg er pjattet med debordeauxfarvede klatter som der langsomt bliver flere og flere af i mit ellers så gr, sorte og hvide klædeskab 🙂

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den er også rigtig skøn. Jeg er især vild med det slouchy look og de draperinger, som snitten skaber – og så den nistrede vinrøde overflade. på minus-siden er det dog ret ærgerligt, det ikke er ægte læder på ærmerne og af selvsamme årsag derved også prisen…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha snitten 😉 Menten self. snittet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er bare glad for at farven holder trend endnu en sæson – så er der større udbud for én som elsker farven uanset om den er in eller yt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Love it!!
  Både farven og at det er highstreet fund, så alle kan være med. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det kan man nemlig. Flere af tingene har yderst rimelige priser. Og så er det jo bare en rigtig flot farve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvor fandt du den lækre Adidas trøje?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GIRLY MØNSTERMIKS