UNDERPROTECTION

BUBBLE STRUGGLE

Vi er taget nordpå til sommerlandet, hvor vi lader op oven på et par hektiske uger. Nogen gange fatter jeg ikke, hvad jeg brugte min tid på, før jeg fik børn? Hvordan kunne jeg føle mig stresset dengang? Nu skal man jonglere med manglende søvn, karriere, familie, enehersker og huslige pligter. Ofte er det lidt som om, døgnet ikke helt har timer nok. Forstå mig ret: Jeg elsker mit liv som undersåt og jeg nyder at mandsopdække Paven 24-7, det forekommer mig, at jeg har ret god føling med hvordan det er at være bodyguard for en egenrådig Hollywood star 😉 Men altså…nogen gange – som i nu – er det yderst tiltrængt at trække stikket, pakke bilen og køre væk.

Jeg undskylder det meget lidt flatterende fjæs, jeg her byder jer på billederne, men det er nu engang sådan, jeg ser ud, når vi befinder os i sommerhus-boblen, høje på ro og fred. Ingen makeup, sjusket hår, bare fødder og et vognlæs fregner. God weekend!

 

22 kommentarer

 • Det ser dejligt ud =)

  Jeg kender fornemmelsen lidt for godt…. igaar holdt jeg speciale-skrive-fri derhjemme (efter en formiddag med migraene) – og jeg kunne slet ikke finde ud at holde fri, efter at det er blevet hverdag igen med fuld fart over feltet. Der blev bagt boller, og pandekager, og leget pa legeplads.
  Kunne slet ikke forstaa, hvordan jeg fik tiden til at gaa, dengang den stod paa barsel…. eller bare liv uden barn!

  Rigtig god ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, præcis – jeg kender det. Det er frygteligt, når man så endelig skal ned i gear, så kan man ikke helt finde ud af det, haha. Det er også derfor, vi er så glade for sommerhuset, for der falder helt automatisk ro på, når man lander dér…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, du er ekstraordinært smuk på de her billeder, Louise <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årrh, hvor er du sød. Tak. Om end jeg selv har lidt svært ved dem…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Braüner Bisgaard

   Åh, du er da bare henkastet, afslappet smuk – kender godt følelsen af billeder, som man ikke lige kan affinde sig helt med, men må give de andre ret. Du er smuk (!) – også uden make-up – synes billedet er helt fantastisk, hvor du puster (så rent og enkelt udtryk), og Paven er alt for lækker, så er det jo, at man rigtigt kan nyde nuet. Enjoy!! (P.S. Bliver lige mindet om, hvordan vores mellemste var og til dels stadig er fuldstændig vild med sæbebobler, og nærmest kunne stå og danse og råbe på flere bobler, uden helt at kunne udtale det endnu 🙂 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, hvor er du bare sød. Skal gerne indrømme, at var det ikke for min lille skønne pavemus, så havde disse billeder sikkert ikke set dagens lys på bloggen, det krævede en kraftig veto mod egen forfængelighed, haha….og ja, de er simpelthen så kære i deres begejstring for sæbebobler, Paven er helt på samme måde 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Enig, enig, enig – og Paven ligeså!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MØS! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Årh hvor er hun dejlig – totalt koncentreret på det første billede og det sødeste store grin på det sidste. Kom weekend, kom hurtigt – jeg vil også trække stikket og hænge ud med mine to yndlingspersoner (plus faster der kigger forbi senere)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihh, det lyder virkelig også hyggeligt. Ja, se så at nyde det…og hils! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Årh hvor er hun dejlig – totalt koncentreret på det første billede og det sødeste store grin på det sidste. Kom weekend, kom hurtigt – jeg vil også trække stikket og hænge ud med mine to yndlingspersoner (plus faster Agurk der kigger forbi senere)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg synes I ser skønne ud! Skønt at se, at du ligesom Lisbeth(på jeres festbilleder fra Manjas bryllup), kan se helt naturlig ud ligesom alle os andre. At du så er en smuk naturlig en af slagsen, er jo bare en bonus. Hvor ville jeg også ønske at vi havde et sommerhus lige nu… Bare at kunne trække stikket et par dage. Drømme drømme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihh, tak hvor er du sød:) Og ja, naturligvis kan jeg det. Jeg glemmer bare at vise det herinde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg ELSKER det sidste billede. Det er simpelthen så skønt!

  Og så vil jeg gerne have lov at være en anelse stresset uden børn, men med nyt arbejde og specialeafslutning. men vi har selvfølgelig talt om at et speciale nærmest er et uopdragent barn 🙂

  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, tak, det gør jeg også! Og self. både må og kan man være stresset uden børn 😉 Men nogen gange forstår jeg bare ikke, hvad jeg brugte al den tid på….nu er det jo sådan, at jeg på de GODE dage, måske sammenlagt har to-tre timer for mig selv. Absolut max. På de jævne eller dårlige dage, har jeg måske under en times fred og ro for mig selv, hvor jeg ikke skal være mor og opvarter og tjener og politibetjent og støttepædagog osv osv: 😉 Og det sætter alle de projekter man har ret meget i perspektiv.
   På bonussiden kan det dog nævnes, at man bliver fandens effektiv, haha….man får gjort tingene, når tiden er der. For man ved aldrig, hvornår man får lov igen…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da slet ikke noget uflatterende fjæs. Ved det første billede (af dig) tænkte jeg faktisk, at du lignede Christiane Schuamburg-Müller lidt. Godt nok Christiane Schaumburg-Müller med en spøjs mine, men alligevel. Håber under alle omstændigheder, at I har nogle dejlige dag i sommerhuset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhh, sikken en kompliment, hun er dog i min verden lysår smukkere end jeg:) Men du kan tro, jeg lapper det i mig, mens jeg sidder her kl. 12.00 i sommerhsuet, iført natbukser, fedtet hår og meget trætte øjne oven på en tarveligt vågnen nat. Zzzzzzz….. Tak 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes altså du ser skøn ud og sikke nogle dejlige familiehygge billeder. Det må være rart at kunne tage lidt væk fra den travle hverdag.

  Og sjovt du nævner det der med hvad man brugte tiden på før man fik børn, det tænker jeg også nogle gange på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er simpelthen så rart. Og selvom der er ekstra transporttid, rengøring osv. forbundet med det, så slapper man altså bare af på en helt anden måde, når man er heroppe. Der er ro på en ganske anden måde. Jeg kan næsten fysisk mærke, hvordan min krop lader op.

   Ja, faktisk ,ik? Så tænker jeg med mellemrum på dig, når jeg har de her tanker omkring, hvor tiden bliver af osv 😉 For med alle dine unger må det da være endnu mere udtalt? Er virkelig stadig ret imponeret over, det kan lade sig gøre?! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pyha ja, det kan godt blive nødvendigt med at lille åndehul ind i mellem 🙂 Dejlige billeder – ikke mindst det sidste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er nemlig. Mette, det var rent faktisk dine smukke billeder fra det sønderjyske, der fik mig til pludselig at crave mit eget get-away sted 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså nogle fine billeder af jer alle! Ikke overraskende selvfølgelig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

UNDERPROTECTION