MOULINS & MODEUGE

HANNE BLOCH ONESUIT

Det er ganske få outfit jeg har fra ferien. Faktisk nærmest kun ét. Det skyldes dette onesuit fra Hanne Bloch i smørgul og gammelrosa med Missoni-værdigt mønster. Den røg med i kufferten kort inden afrejse – og skulle vise sig at være ca. det eneste jeg var iført, foruden badedragt og morgenhår. Helt ideel ferie-beklædning. Ikke nok med at jeg matchede den tunge middagssol hver dag, så var den luftig, løs, blød og rar – og også lidt sexy, synes jeg 😉 Min mand bemærkede i hvert fald, at den var ret gennemsigtig, men det gør jo ingenting, når man har badedragt under….

Det er én af de ting, jeg ved, jeg vil bruge mange år frem. Fordi den er så enkel og samtidig cool, behagelig og classy. Den havde også været god at amme i, dengang man gjorde sådan noget. Og skønt jeg mestendels parrede den med bare tæer og uglet hår, så tror jeg også, den ville gøre sig godt til cocktailparty med heels og røde læber.

Hanne Bloch onesuit købt her

17 kommentarer

 • Nui, hvor er den lækker, Loui! Den klæder dig SÅ godt! Jeg selv og min feriekuffert er meget misundelige 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, jeg undskylder, men har på fornemmelsen, at du har masser af lækkert Missoni mønster i kufferten selv?? huh?? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vidste den ville være helt fantastisk til dig Loui, men de her billeder slår alligevel alt.. du er så lækker! Hvornår mon nogen inviterer os til poolparty? Just for the record, så vil jeg vil have dig som min date (i den gennemsigtige HB sag)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhhh, jeg rødmer <3 Jeg vil være meget beæret over at følges med dig, smukke. Baderagte eller regnhat, stilletter eller bare tæer, det gør ingen forskel 😉 Jeg ville elske det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Du ser fabelagtigt godt ud little ms Sunshine. Der er altså noget med dig og gul. Jeg får helt lyst til at hive min eneste gule kjole ud af skabet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihh, du er sød. Tak. Og ja, gul er nice. Man bliver glad af gul. Og lidt ferie-agtig. Det kan jeg godt lide. Frem med kjolen! Det er en ordre! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, Fantastiske billeder! Du ser SKØN ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er den smuk til dig! Er det en str. du har den i?

  Mvh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Str. 1 skulle der stå;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha 😉 Ja, min er en str 1. Dog prøvede jeg også str 2, og kunne helt ærligt ikke rigtig se/mærke forskel. Den er jo ret fleksibel, da den er løs i stoffet og blot har elastik i livet samt v barmen, så jeg tror ikke, der er den store forskel på de to…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så FLOT til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helt vildt lækker 🙂
  Den klær’ dig simpelthen super godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MOULINS & MODEUGE