GALAXY DRESS

I NEED YOUR HELP

Har I tjekket Petit Podium for nylig? Vores lille platform bugner af nye indlæg, debat, ideer og ikke mindst et par ret lækre konkurrencer. I denne måned har vi graviditets-tema, og derfor centrerer meget af indholdet sig om netop dét. Vi deler ud af egne erfaringer, efterspørger jeres – og forsøder den lange ventetid med fine præmier. F.eks kan du lige nu vinde en pusletaske til en værdi af 2400,-, lækkert og eksklusivt undertøj fra Elle Macpherson Intimates og et gavekort til Nelly.com på 2000,-

Sidstnævnte kan jo bruges af alle, også dem, der ikke er eller påtænker at være gravide 🙂

Hver måned forsøger vi at samle en masse unikt indhold på platformen, som ikke vises på vores egne blogs. Det er alt fra info-indlæg, konkurrencer, testindlæg af skønne produkter med personlige erfaringer, gæstebloggere og naturligvis temaindlæg. Hvis I sidder med ønsker eller gode ideer til fremtidige temaindlæg/gæstebloggere el. præmier, så hold jer endelig ikke tilbage! Jeg/vi vil meget gerne høre dem!

Petit Podium er skabt for at samle nogle af Danmarks bedste mor/mode blogs og for at have et sted, hvor vi sammen kan vise og dele inspiration og erfaringer indenfor børn og mode. Guld.log.dk er stadig helt sig selv og sin egen, men samtidig en del af et netværk, hvor vi gerne alle; Både jeg, mine kollegaer og jer læsere, skulle kunne drage nytte af et bredere perspektiv, en udvidet referenceramme og en øget stofmængde. Men jeg er naturligvis interesseret i at høre, hvad jeres tanker er omkring det lille tiltag?

Hvor mange af jer benytter egentlig Petit Podium? Og hvis I gør, har I opdaget noget dér, I ikke i forvejen kendte, fundet nye inspirationskilder, deltager I i konkurrencerne og kan I lide, hvad det er, I ser? Jeg vil meget gerne have jeres ærlige feedback og jeg vil virkelig værdsætte, hver eneste lille kommentar herom. Petit Podium er på mange måder mit lille hjertebarn – men jeg ved også, at alle små børn skal have plads til at vokse og udvikle sig 😉

 

41 kommentarer

 • julie lillegaard

  Jeg følger med og kan li’ hvad jeg ser! Jeg synes, det fungerer rigtig godt, at man både kan læse jeres blogs, som man gjorde før PP og at I kører fælles temaer på PP. Det er rigtig fint, at I kører temaer, som ikke kun har at gøre med børn i samme alder som jeres egne – så der også er inspiration at hente for dem, der har større børn eller endnu ikke har taget hul på dét kapitel af deres liv. Jo flere fora til deling af viden og erfaringer, desto bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for din kommentar og ros. Det er jeg – og vi – rigtig glade for. Vi har netop forsøgt at tænke over, også at huske de lidt større børn – ligesom vi også skal huske alle dem med drengebørn, hvilket nogen gange kan være svært, når vi alle har piger (Lisbeth er dog heldig også at have en dreng ;-)..!) Der er nok meget indhold centreret omkring de små, men grundtanken er, at der skal være inspiration og hygge og indput for alle med børn. Uanset alder, køn, placering eller øvrig overbevisning:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker personligt PP, og det er altså på trods af, at jeg ikke selv har børn, og der i hvert fald også går nogle år, før det bliver aktuelt. Jeg synes i har en rigtig god kombination af ting om graviditet/børn og ting som ikke omhandler det. Desuden synes jeg, det er rigtig fint, at I stadig har Jeres egne blogs, som handler om lidt af hvert, på den måde synes jeg, at jeg får det bedste fra begge verdener 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Simone for dit svar. Det er super dejligt at høre, at man godt kan have glæde og brug af PP skønt man ikke har børn. Det er naturligvis et neværk, der handler meget om livet med børn, men vi forsøger at række ud til de fleste, bla. også via vores konkurrencer, der næsten altid indeholder mindst én stor præmie, der kan bruges af de fleste:-) Og mht fordelingen af stof mellem vores egne blogs og pp, så var det netop tanken, at I kunne få lidt fra de bedste verdener på den måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naar nu vi skal vaere helt aerlig…. 🙂 Saa bruger jeg det ikke specielt meget. Mest fordi jeg ikke rigtig har tid til flere blogs, og fordi der ikke nødvendigvis har vaeret saa meget der er relevant lige for mig.

  En del af grundene til at jeg laeser blogs ligger i det personlige islaet. Den gaar en smule tabt paa PP, synes jeg.

  Naar det saa er sagt – jeg folger PP paa bloglovin og facebook, og jer alle individuelt. Naar I reklamerer for noget paa PP, der er relevant for mig, saa laeser jeg det selvfolgelig. En gang immelem tjekker jeg da ogsaa PP forsiden. Jeg synes f.eks jeres debat indlaeg er spaendende, og temaet omkring brylluper =) Nu er det med graviditet ikke laengere relevant, saa det folger jeg ikke specielt meget.

  Noget af det dejlige ved PP, er vel netop at der kommer mange input, og saa kan vi som laesere jo vaelge og vrage hvad vi finder interessant og gerne vil laese.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for dit ærlige indput:-)

   Aller helst vil vi jo gerne, at I vælger og vrager – som du skriver 😉 Og finder frem til det, der netop interesserer jer. Dt er selvsagt ikke muligt hele tiden at tilfredsstille alle læseres behov og forventninger, men som du nævner, er det rigtigt, at der typisk vil være mere personlige indlæg at finde på vores private blogs. Det er der hovedsageligt to årsager til: 1.) Vi vil alle gerne holde vores personlige blogs fri for alt for megen unødig reklame og konkurrence og lign – men vil samtidig rigtig gerne forkæle jer læsere, oplyse jer og ind imellem også gerne om ting eller projekter, som ikke nødvendigvis matcher vores eget univers eller egen smag 100%, hvis vi mener/tror, I kan bruge det. 2.) PP platformen har den fordel at den passer bedre til de lidt længere formater, og dem ville vi egentlig gerne kunne give jer – men må dog erkende at de ofte bliver for teksttunge på vores egne blogs. Derfor er det tanken at bruge PP til netop de mere oplysende/forklarende/guidende indlæg som fx. rejseguides, debatindlæg el lign. Indlæg på PP ligger også fast på forsiden hele måneden ud, hvor de jo konstant skiftes og rykker ned på listen på vores personlige blogs. Derfor er det smart, at de længere, mere omfattende formater ligger på PP, hvor man så kan vende tilbage, når man synes tiden er til det. Det er i hvert fald tanken 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læser begge blogs, og jeg ser PP som en mere professionel blog, hvor guld.log er en blog af mere personlig karakter. Jeg synes det er en fin kombi med begge blogs, og kan rigtig godt lide hvis du bruger guld.log til at vise hvem du og din familie er og hvad i laver, og at i bruger PP til mere tematiserede indlæg mv.

  Tak for nogle dejlige blogs.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for din kommentar, det er netop præcis det som er tanken 🙂 Jeg er rigtig glad for, at det også – i hvert fald for nogen – opfattes sådan på den anden side af skærmen. Og at det kan bruges.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte, jeg har sendt dig en meget vigtig mail (noget med Soft Gallery, host-host!) Ved ikke om den er røget i dit spamfilter, eller om du har overset den, men jeg synes, du skulle tjekke den ud… det kan godt betale sig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • TAK. jeg tjekker det med det samme. jeg har nemlig ikke lige set den.. Hvornår er den sendt ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • I mandags 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg følger ofte hvad der bliver skrevet på PP-forsiden. Ikke hver dag, men det bliver da til flere gange om ugen 🙂 I kraft af min alder (jeg er lige fyldt 18), så er de fleste af de temaer, der behandles – som f.eks. bryllup og graviditet – ikke relevante for mig, men jeg nyder at læse hvad I alle fire skriver, så derfor læser jeg det alligevel 🙂 Og hvis der er en konkurrence, der er relevant for mig, så deltager jeg også typisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det dejligt at høre Line. Det er vi super glade for! Og ja. Du har ret. Emner som fx bryllup og graviditet indsnævrer i nogen grad hvem målgruppen typisk bliver. Men omvendt kan der indenfor de givne temaer alligevel godt vise sig indlæg eller emner, som er mere generelt relevante. Fx har vi i øjeblikket en debat om ‘hysteriske gravide’ på PP 😉 Eller sagt med andre ord: Hvordan rigtig mange ny-gravide forsøger at finde hoved og hale i de mange for og påbud, der efterhånden er. Her er det mest folk, der selv har været gravide, som har svaret – men egentlig ville det her også være super fedt at høre en masse meninger fra alle jer, der netop ikke har været det. Hvordan opfattes gravids trang til ingen sminke, alkohol, ost, fisk mm for jer?? Nogen gange er det netop sundt for en debat, når man også ser sig selv lidt udefra 🙂 Den konkrete debat er blot et eksempel.

   Til sidst kan jeg berolige/glæde(?) dig med, at de næste to/tre temaer højest sandsynligt ikke kommer til at være børne eller for den sags skyld familie-relaterede overhovedet:-) Så jeg håber meget, du fortsat vil læse med og vi vil nyde at ‘møde’ dig rundt omkring i kommentarfelterne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu bliver jeg helt nysgerrig på, hvilke temaer I mon har valgt!:) Glæder mig:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi håber, I kan lide dem 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stephanie Magalhaes

  Jeg er inde og kigge på petit podium hver dag, jeg elsker sammensætningen af børnetøj til de små pus ( har selv en datter der lige et fyldt 3 år), men savner mere til de lidt større børn, meget af det er til 1-2 årig. Vil gerne have noget mere til boligen, fif, loppefund, inspiration, der kan sætte kreativiteten igang herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusinde tak for din ide, det vil vi helt sikkert tage op til overvejelse! Og det er godt, du minder os om de lidt større børn, det er vi meget obs på, at vi skal være bedre til!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Keep up the go work! – Kan ikke komme i tanke om andet jeg kan eller vil sige om dén sag! Det er godt og der ligger altid en forventningsglæde om, hvad der mon nu kommer af spændende og indholdsrige og ikke mindst inspirerende indlæg og det gælder for både PP og jeres individuelle blogs!!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Læser primært Jeres personlige blogs – men er da forbi PP af og til. Men dette skyldes nok mest at jeg hverken har mand eller børn – endnu. Men der snig læses alligevel lidt hist og pist – kan jo aldrig skade 🙂 men det virker som et rigtig godt forum hvis man var mere i målgruppen ( eks havde et barn) og når den tid engang kommer vil jeg da helt klart ty endnu mere til siden da især indlægget om fancy undertøj til gravide fangede min opmærksomhed. Nu ved jeg ikke om det var hensigten med dit indlæg men jeg synes det kunne være interessant at høre jer fortælle lidt om hvad jeres fremtidsdrøm ang uddannelse og job var dengang i var purunge og lige fyldt 18 og hvordan dette har ændret sig i takt med der er kommet mand og børn ind i billedet og hvordan man fastholder dette. Dette kun fordi jeg sent er gået igang med min uddannelse nr 2 og i en alder af næsten 30 skal til at tage min kanditat og samtidig prøver at forholde mig til hvordan ens karriere bedst tilpasses den dag man bliver velsignet med børn/barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jeanette

   Først: Dejligt du har lyst til at følge med og læse på PP, skønt du ikke føler, du rammer målgruppen præcist. Platformen er naturligvis tænkt som et samlingssted for netop indhold om børn og mode, men de næste par temaer vil faktisk omhandle emner, som ikke er spor børnerelaterede 🙂

   Dernæst: Mange tak for dit gode forslag til indhold. Puhaa, det er et tungt emne:-) I hvert fald for mig, haha. For jeg er langt fra i mål med dén process. Men det er super relevant og jeg vil helt sikkert tage det op med pigerne og se om vi kan få det flettet ind i et muligt tema. For jeg tror bestemt ikke, du er den eneste, der går med de tanker. Og jeg kunne da ærligt talt godt selv have tænkt mig at læse lidt om den slags for en to-tre år siden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura G.

   Godt forslag, Jeanette 😉 Kunne være interessant at høre om!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frede

  Jeg må indrømme at jeg synes PP inkl. jeres egne blogs virker som at være blevet alt for meget en “reklame portal” og alene af den grund springer jeg tit over. Jeg savner meget mere personlighed i mange af jeres indlæg .-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for dit ærlige indput.
   Kunne du tænke dig at uddybe, hvordan eller præcis hvor, du synes det er blevet en reklame portal? Er det konkurrencerne, du tænker på – eller er det de sponsorerede indlæg på PP om fx børnetøj? Så vidt jeg ved, er det vist ikke noget nogen af os har på vores personlige blogs?
   Hvordan kunne du tænke dig mere personlighed? Hvis du har nogle konkrete bud på, hvordan vi kan gøre det, vil jeg meget gerne høre dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura G.

  Jeg er stor fan af jeres platform, og faktisk er jeg lidt stolt over alt det I disker op med hele tiden – ved ikke hvorfor jeg kan tillade mig at være stolt, men det er fandme godt gået af jer!
  Faktisk følger jeg ikke nogle af jer på bloglovin’, men følger jer på Facebook, for så kan jeg selv vælge hvilke indlæg der har relevans for mig. Jeg har ingen børn (endnu), så det er ikke alle indlæg, der har relevans for mig, men alligevel bliver jeg inspireret, for børnetøj er da noget af det sødeste! Og det skader vel heller ikke at være forberedt til børnene en dag kommer?
  Jeres samlede platform, Petit Podium, følger jeg dog på bloglovin’.
  Det eneste jeg kan blive forvirret over nogle gange, er jeres updates på facebook, fordi dit og Petit Podiums profilbillede er det samme. Navnet er jo ikke det samme, men nogle gange pejler jeg kun ud fra billedet. Men kan udmærket godt forstå hvorfor du har det profilbillede, for det er sgu et fedt design! Go for it med de melamin-ting 😀
  Alt i alt synes jeg I har gjort et fedt job, og jeg synes kun jeres blogs er blevet mere interessante at følge efter I har lavet det her samarbejde. Ikke nok med at I disker op med den ene lækre konkurrence efter den anden, så oplever I os mere og virker mere stolte over jeres blogs hver især! Det skinner i hvert fald igennem at I lægger utrolig meget tid, arbejde og tanker i projektet – det kan mærkes herude på den anden side af skærmen.
  I gør det super godt, piger! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihhh, tusinde tak for de mange roser 😀 Hvor er du sød og hvor det dog varmer og gør glad! Og ja, du kan tro, vi er stolte. Det er drøn hårdt arbejde – nok meget mere end man lige tror, men vi nyder det og er så stolte af vores lille fælles ‘baby’. Men det er faktisk af samme årsag, at vi efterspørger JERES mening 🙂 For noget jeg engang lærte af en klog iværksætter var, at man altid er dén, der synes bedst om sin egen ide 😉 haha…nogen gange kan det være rigtig svært, at stoppe op og se sig selv lidt i en armslængde, når man er helt søbet ind i alle processer og helt høj på adrenalin over de mange gode ideer. Det er langt fra altid, at resten af verden er helt enig med én. Derfor er det også SÅ utrolig rart med en dejlig, varm og grundig ros fra din side. Mange mange tak 🙂

   PS: Mit profil billede på FB er siden PP logoet blevet skiftet flere gange 😉 Det er efterhånden langt tid siden, jeg var en sort medalje med hvid skrift 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok. Note til sig selv – ro på med smileys…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura G.

   Smiley’s skader ikke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura G.

   Godt råd faktisk! Det med at man altid synes bedst om sin egen ide. Den vil jeg huske!
   Haha, gud ja, nu kan jeg godt se det på facebook. Har heller ikke været så forvirret på det seneste 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har tagget dig i en lille blogleg. Se mere her: http://buusogbabys.blogspot.dk/2012/08/det-5-billede-sadan-nsten-da.html

  Mvh Ditte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ditte
   Tak 🙂 Jeg skal nok kigge på det, så snart jeg får en ledig stund! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Polkapigen

  Jeg må altså også lige give en lille kommentar her, for jeg er langsomt blevet småafhængig af en daglig petit podium dosis;) Jeg startede med at følge dig, men igennem jeres fælles forum er jeg så blevet introduceret for de 3 andre blogs, og jeg føler mig SÅ godt hjemme! Er selv mor til en 2 årig pige og så er jeg endda højgravid med termin om 8 ugers tid – derfor er jeg også ret så begejstret for det tema, der kører lige nu på petit podium:):)
  For mig går meget af det personlige tabt, når konkurrencer fylder på personlige blogs, og derfor synes jeg det er så rart, at I samler de fleste konkurrencer på petit podium. Det virker mere ærligt?! på en eller anden måde…
  Det der med at køre i temaer er også skønt! og at I inddrager læsere i jeres temaer – fx at vi havde mulighed for at sende jer fotos fra første start i skole/dagpleje eller lign. Jeg ville nok ikke normalt deltage i sådan en konkurrence, men denne gang kunne jeg ikke lade være;):)
  Og hvis man evt. må komme med forslag til temaer, som jeg synes kunne være spændende.. ;):)
  – Vuggestue eller dagpleje? Privatskole eller folkeskole? Hvorfor det ene, hvorfor det andet. (Ikke indlæg om hvad der er rigtigt og hvad der er forkert, men måske bare et indlæg der belyser fordele og ulemper, folks forskellige bevæggrunde, jeres egne tanker om det..)
  – Kærestetid & romantik. Hvad gør I for at finde tid til den del af det vigtige familieliv? Hvilke løsninger findes der? (udover at huske at flette fingre og kysse midt i hverdagens travlhed).
  – Jul og traditioner. Ja, jeg er i skrækkelig god tid, men julen er altså bare blevet særlig vigtig for mig efter jeg selv er blevet mor. Idéer til hyggelige familietraditioner i december? Traditioner I har holdt fast i og vil ‘føre videre’ osv.
  Åh! Jeg er svær at stoppe, men nu skal jeg nok!;) og så må jeg lige sige TAK for en skøn, inspirerende blog:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusinde mange gange tak for din dejlige kommentar og dine gode og brugbare ideer. Det betyder rigtig meget for os! Og vi vil helt sikkert tage flere af dine ideer med til overvejelse for senere temaer. Du har bestemt fat i noget – og det er virkelig beundringsværdigt, at du har gidet tage dig tid til det:-) Mange tak for det. Vi er selv ret enige i dine betragtninger ang. konkurrencer og lign. og derfor bruger vi hhv PP og vores personlige blogs, som vi gør. Men det er naturligvis rigtigt, at man konstant skal overveje, hvordan man bliver bedre til at effektivisere og udnytte de kanaler og platforme, man har.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt, at idéerne måske kan give inspiration – måske til endnu bedre temaer end de forslag jeg kommer med:) og tak for respons 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, udover det faktum, at jeg ikke er målgruppen (men snart bliver det igen) og at jeg synes det ville klæde platformen at have en mor eller to med, der har drengebørn og tween/teenagere in the house, så gør I det jo fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karin christensen

  Jeg benytter den ofte klikker næsten dagligt ind på jeres facebook side og ofte er der lige et indlæg jeg må ind på bloggen og læse eller en lækker konkurrence jeg lige skal have et lod i ;o)
  Syntes i har en super fed og inspirerende blog og jeg holder meget af at følge med herinde <3
  God weekend
  kærlig hilsen
  Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusinde mange gange tak skal du have for din kommentar og ros. Det betyder rigtig meget!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kristensen

  Først vil jeg sige at jeg synes det er en skøn blog I har lavet og jeg prøver så vidt muligt at få læst det meste i den. Det er gået stærkt for jer og jeg synes det er super godt gået!:-)
  MEN jeg synes jeres egne blogs glider en del i baggrunden efter I har startet denne sammen – jeg har især fulgt “its fashion baby” i en del år og I andre kom til da I startede jeres julekalender sidste år, men savner mere liv på jeres egne blogs hver især – ved godt nogen af jer igen er blevet aktive på dem.. Kan bare så godt lide at I giver noget mere af jer selv på jeres egne, hvor den fælles blog jo er mere – (forstå mig ret) “overfladisk”.
  Jeg vil sige at efter jeg har mødt jer 4, så har diverse netshops tjent stort på mig og jeg ville elske i viste mere indenfor ting til børneværelset (ved godt temaet HAR været det, men altså mer mer;-)), og generelt jeres boliger med børn samt måske tema om parforholdet med børn eller a la det:-)
  Jeres konkurrencer er jo fuldstændig fantastiske, men synes I er liiiidt langsomme til at trække vinderne;-) Blot en detalje jo:D
  Ha en skøn dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Pernille for dine tanker – og ja, du har ret i langt det meste 🙂 Det ER et kæmpe arbejde at stå for alt selv ift PP, så det har haft effekt på aktiviteten på vores egne blog og også på trækning af vinderen mm. Vi er godt opmærksomme på det og må blot erkende, at tingene går endnu stærkere end vi havde håbet på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GALAXY DRESS