HANNE BLOCH ONESUIT

MODEUGEN DAG 1 – STATUS

Bedste show: Wackerhaus. Smuk, gennemført, sart, delikat kollektion. Guld, glimmer, peplum, pasteller, shorts, buksedragter, draperinger, ryg-fokus og nude. Som en sart sommerbrise, der aer kinden i eftermiddagssolen. Vil stort set eje alt.

Værste placering: Vibskov. Kunne intet se. Andet end stor pink, bølgende tunge (?), der slikkede sig vej gennem publikums linser. Mega strengt ikke at være forsinket, når han altid plejer at være det og showet forinden var det. Havde da klart medregnet det akademiske kvarter (og lidt til)…æv. Super fedt show, men jeg glæder mig til at se officielle billeder, for jeg ANER ikke, hvordan tøjet ser ud.

Sejeste front-row: Jørgen Leth (til Vibskov)

Dagens nedtur: Min aftensmad, der bestod af to sandwich lidt smallere end min tommelfinger – med blomster….!! Ingen kød. Ingen kulhydrat. Ikke en gang en lille tomat. Bare blomster. Seriously??

Dagens overraskelse: Jeg kan godt lide sølvsmykker! Er stadig for forundret til at kunne konkludere noget, men Sophie Bille Brahe for Weekday var virkelig……pænt!!?

Genstande indtaget: 2 glas champagne, 2 fadøl, 4 kopper kaffe af de stærke og en gulddame på dåse at gå hjem på.

Antal billeder på mit kamera: den forkerte side af 2000. (Ja, ja, jeg er én af dem, der panikker under show´sne og bare knipser hysterisk løs)

Antal vabler: 2

Antal kindkys: for mange

Antal kram: for få

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HANNE BLOCH ONESUIT