VACATION ON WHEELS

MOULINS & MODEUGE

Som sagt boede vi virkelig dejligt i Frankrig. I morgen kommer et indlæg om stedet og hvordan vi fandt det gennem Air´ bnb. I mellemtiden er her lidt billeder fra Moulins, som var den nærmeste by til landstedet, hvor vi boede. En lille og rolig by, ikke noget storslået, men rigtig fin at slentre aftentur i.

Jeg mangler stadig en del Frankrig at vise, har dertil også indlæg fra før ferien, der ligger og venter, et par konkurrencer – og så starter Modeugen jo onsdag. Jeg skal til bryllup i weekenden, men de første dage tager jeg med. Sidste gang var jeg i tvivl om, hvordan jeg bedst skulle ‘dække’ den. Hvis I har forslag, ris, ros eller ideer i dén forbindelse, vil jeg blive mægtig glad for dem her i kommentarfeltet! Ellers kan jeg anbefale at læse kommentarerne til mit indlæg fra sidste år, hvis I kan kæmpe jer igennem. De indeholder virkelig mange gode betragtninger, synes jeg. God søndag….

2 kommentarer

  • Rikke R

    Kunne godt tænke mig noget lidt ala bladenes catwalk tillæg med gennemgående tendenser, og det du selv ville gå efter:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VACATION ON WHEELS