CPH FASHION THIEF

NY(D)T

Et par af mine nyeste erhvervelser. Efterhånden har jeg jo fablet en del om armringe og endelig blev denne smukke sag fra RebekkaRebekka min! Den er enkel og underspillet og ligner lidt en oversize, forfinet piercing. Dertil har jeg endelig fået mig et iPhone cover, som jeg rent faktisk synes er cool. Det er ellers ikke noget, jeg finder nemt. Det er fra Iconemesis og er lavet af kunstneren Pete Harrison, der til dagligt slå sine folder i London og b.la tæller kunder som fx Dolce & Gabbana, MTV, og Nike. Jeg elsker det grafiske sort/hvide univers, der både er råt, men også feminint med svanerne og det ikoniske og samtidig tacky islæt, det giver coveret. 

Faktisk lidt ligesom min forkærlighed for Helmut Newton. Hans fotografier kan nemlig meget det samme, blot tusinde gange stærkere og bedre. Så da vi var i Paris, og fra pålidelige kilder vidste, at Newton udstillingen stadig kørte, måtte vi naturligvis forbi. Og ups, så kom jeg vist til at købe en lille ny bog med hjem til samlingen 😉

4 kommentarer

  • STOP SÅ, jeg tåler det ikke! Jeg er personligt temmeligt bitter over, at jeg ikke fik købt smukke fotobøger med fra Helmut Newton udstillingen… og nu det her! Jeg orker det ikke!

    PS Jeg har også gemt mine biletter… de er så smukke <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækre ting. Skrev engang en opgave på uni om Newton og i den forbindelse fik jeg købt Sumo. Elsker også Newtons fotografier og hans univers.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CPH FASHION THIEF