GALAXY DRESS

ONE MORE FOR THE LOVE BIRDS

Jeg er godt klar over det. Jeg har på det nærmeste spammet jer med bryllup denne sommer – men det er svært at lade være, når næsten hele sommeren har stået på smukke mennesker, stor kærlighed, vilde fester og masser af ris og brudeslør. Som sagt var vi på den igen forrige weekend – og hvilken fest! Kulørte lamper, partytelt ved vandet, kolde drinks, bøffer fra grill serveret på fængselsbakker, bål og sang til den lyse morgen og masser af dans og luftguitar. Yay!

Brudens urimeligt smukke kjole er fra Malene Birger….

5 kommentarer

 • Undskyld det ekstremt mærkelige spørgsmål, men er det ikke en Anywho-pige jeg spotter på andet sidste billede?
  Hvis ja, så er jeg nu stemplet som weirdo, eller hva ;D haha.

  xxCaroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Fantastisk fin brud! Og så ser det ud til at I havde den bedste fest 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, er hun ikke smuk? 🙂 Hun ligner jo en hollywood star, synes jeg 🙂 Og ja, det var en super dejlig fest!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Kære Louise

  Har siden sommer tænkt på disse billeder – og er i skrivende stund ved at planlægge ved at planlægge mit eget bryllup og kan ikke lade være med at tænke på fængselsbakkerne… Jeg må have dem til mit bryllup! Ved du mon, hvor de har dem fra? Det ville være kæmpe kæmpe stor hjælp!

  Kærlig hilsen
  Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GALAXY DRESS