VÅGNER LANGSOMT

ONE YEAR

I går var vi, som I allerede kan se på resten af Petit Podiums blogs, til Fies skønne og glade datters 1 års fødselsdag og navngivningsfest. Det hele var så hjertevarmt og gennemført, jeg var helt høj på vej hjem fra Odense. Vores børn legede og hyggede sig, delte kys ud og pjattede – og det samme gjorde de voksne 😉

Her ses dagens hovedperson. Aka festpapegøjen. Fie havde virkelig gjort lidt ekstra ud af det og b.la blev alle børn mødt med en lille vifte og en skøn aktivitetspose. En virkelig god ide! Tænk, at vi for et år siden slet ikke kendte alle disse særlige mennesker. Ret skørt. Og tænk, at ikke blot skulle det vise sig, vi blev kollegaer, vores børn og mænd klikker faktisk lige så godt, som det har vist sig, at vi gør – udenom PP. Føler mig ret heldig.

Disse to nyforlovede, søde mennesker var der også. Toooo cute…..og skulle nogen være i tvivl, så har Manja tilsyneladende opfostret en DJ in spe´. Lille C var ikke blot aktiv på dansegulvet, hun styrede også boomblasteren med hård hånd, haha…

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VÅGNER LANGSOMT