SOMETHING LIKE A PHENOMENON

SOMMERSYG

Ahh, når livet leves i slowmotion bag hybenbuskene og de vildtvoksende brombær, dér hvor vinden suser mere sagte, så mærker jeg alting mere tydeligt. Dufte, indtryk, følelser, øjeblikke: De nagler sig fast og kryber under huden på en anden måde. Sommeren føles allerede sen og jeg har knap været hjemme i min vante hverdag i små to uger – og nu kommer savnet. En svær grad af sommerhus-syge…..hvornår mon kalenderen viser sig barmhjertig med en hel sammenhængende ledig weekend?

Paven: Sweatshirt: Ebbe /pants: Poppy Rose/ sko: Pom d´Api

7 kommentarer

 • Åhhh, dejlige billeder af Paven <3 <3 Glæder mig sådan til at se hende på lørdag.. savner, savner, savner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Polkapigen

  Det forstår jeg SÅ godt. Ind imellem trænger man bare sådan til bare at ‘være’ sammen med dem allertættest på. Jeg håber snart I finder tiden til at ‘trække jer lidt tilbage bare jer’ og ellers er det bare med at udnytte muligheden for et par timer når den er der:):)
  PS. Jeg savner pavens vise ord.. ;):)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Åhja hørt hørt – herhjemme er det en feberramt familie, der får mig til at længes efter ubekymrede dage med slentren og hygge i ferielandet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh, nej stakkels jer – ønsker god bedring til alle!! Håber ikke også I lå med feber her i sommerheden for et par dage siden??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Agurkens svigersøs

   Tak 🙂 Jojo selvfølgelig valgte vi at have 39,9 på den varmeste dag i 11 år. Heldigvis havde Pix knap så høj feber, og der kom en flyvende farmor to the rescue. Nu går det ok – men tager stadig gerne den ekstra ferie, f.eks. i det charmerende franske hus I boede i…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SOMETHING LIKE A PHENOMENON