BORDEAUX ON BUDGET

UNDERPROTECTION

Jeg har været så heldig at få denne body tilsendt fra Underprotection. Jeg synes simpelthen, den er så fin. Jeg elsker at den har mesh-effekt øverst og ellers er helt enkel. Jeg er stor fan af bodystockings, især om vinteren, da jeg cykler meget og hader at ‘skille på midten’, haha. Det ser samtidig cool ud som en underspillet detalje, når man har en løs, slouchy t-shirt el. lign. ud over. Jeg ville ønske, jeg havde nået at modtage den, da jeg for et par weekender siden var til bryllup i dette outfit. Den havde været perfekt inden under buksedragtens dybe v-udskæring.

Elsker også denne body fra samme mærke. Tror aldrig, jeg bliver træt at kombinationen sort/hvid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BORDEAUX ON BUDGET