NY(D)T

WACKERHAUS SS13

The secret Garden hedder Wackerhaus ss13 kollektion – og man forstår hvorfor. Snit, materialer og især farver leder hurtigt tankerne hen på en sløv og lavthængende eftermiddagssol, der i samspil med en let og kølig brise giver associationer til glemte og gemte steder, hvor små gyldne øjeblikke fryser fast og for en stund står stille. Masser af guld og glimmer, mint og pistacie, nude, fersken, hvid og klar blå. Jeg elsker det. Gennemført lækkert og appetitligt som en sval sommer-sorbet.

Wackerhaus vanlige sans for detaljer og forarbejdning skuffede heldigvis ikke og jeg må erkende, at jeg stort set gerne vil eje sådan ca. ALT fra denne kollektion. Jeg elsker den lækre vaffelstrik som vist i øverste billede på guldkjolen og mint-toppen (der i øvrigt ser tunge ud, men i virkeligheden er helt fjer-let), jeg bedårer de delikate, snoede ryg-detaljer  og draperinger, jeg må og skal eje en guldbeskinnet peplum top og jeg nærmest tilbeder den chunky multifarvede strik.

Alt fra snit på bukser og jakker til fald i en kjole og pasformen på en strik er nøje gennemtænkt og derfor fremstår kollektionen, som også de tidligere har gjort det, meget helstøbt og fuldendt. Jeg har allerede urimeligt mange favoritter fra kollektionen her!

En anden skøn ting ved Wackerhaus´ gennemførte detalje-præcision var showets lækre tilbehør. Modellerne bar endnu en gang smykker af Vibe Harsløf – b.la store hånd-tags af en art udformet som oversize Vér. Rigtig cool. Allermest betaget var jeg dog af sko-smykkerne! Flere af de nudefarvede sko var nemlig udstyret med omvendte Vér ved hælkappen, hvilket så uforskammet sejt ud. Jeg fandt dog ud af på messen dagen efter at det var show-pieces og udelukkende lavet til dette ene show og altså ikke sættes i produktion. Æv, det var så smukt!

Smukke og dygtige Trine Wackerhaus

 

5 kommentarer

 • Haps! Så lækkert 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig været særligt OBS på Wackerhaus, men guldstrikken øverst til venstre fangede mine øjne på Gallery, den er altså RET cool!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg er jo VILD med Wackerhaus! Og ja, den smukke guldkjole er så fantastisk – rørte du ved den på messen? Jeg blev virkelig overrasket over hvor let den var. Den ser meget ‘tung’ ud, men er i virkeligheden helt helt tynd og fjerlet….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] og Wackerhaus synes at være eksponenter for den her tendens, sidstnævnte var helt afgjort mit favoritshow, som jeg også skrev om her. Der valsede simpelthen ‘must-haves’ ned ad podiet én efter én, mens jeg synkront […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NY(D)T