LUCKYBOYSUNDAY

ÆFDERÅR

Støvler: Ganni/ nederdel: Gestuz/ ur: Gant/ strik: Acne

Det er godt nok svært, når der starter en ny sæson med så meget lækkert nyt tøj i butikkerne, at holde sig tilbage og finde ud af, hvad man mangler mere and andet. Jeg ender faktisk lidt i baglås, fordi der er så meget, jeg lige nu craver.

Lædernederdelen fra Gestuz måtte virkelig gerne komme hjem her og bo. Jeg elsker den girly facon og det rå materiale i skøn kombination. Og sat sammen med en lækker strik og et stort herreur, kunne min vintergarderobe klare sig langt, tror jeg. Faktisk har jeg fundet en drønlækker strik fra Nue Notes, der ligner ovenstående fra Acne, men som koster mindre. Den kunne jeg dog ikke finde på nettet, så derfor er Acne ‘stand-in’ i stedet….og så drømmer jeg stadig om bordeaux fodtøj. Disse slanke snørre-støvler med samme navn som min sofistikerede farmor Nancy, gør det ret godt.

6 kommentarer

 • ENIG Louise! Hver eneste dag dukker der ting op som jeg ikke synes jeg kan leve uden – Det er altså hårdt at skulle modstå så mange fristelser hver eneste dag 😉

  Super fin collage! Strikken måtte altså også gerne bo hos mig – Og ligeledes må et herreur, en lædernederdel og ALT der er bordeaux også gerne finde vejen til mit skab 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er det nemlig. Og jeg fristet af SÅ mange ting lige nu 🙂
   og ja, meget enig med det herre ur og den nederdel. Ihh, hvor måtte de gerne bo her..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det sejt at have en farmor, der hedder Nancy 😀
  Min hed Edith, og hun var også ret sofistikeret faktisk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja altså hun er desværre død nu, men derfor hed hun det jo stadig 😉
   og Edith lyder også lidt sofistikeret faktisk 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var helt sikker på at jeg skulle have Gestuz nederdelen, men så viste det sig at foeret er tætsiddende, og det synes jeg altså lidt er noget fis, så det bliver vist ikke til noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, er det rigtigt? Hmn…det vidste jeg ikke. Nej, det lyder faktisk ikke ret fikst…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LUCKYBOYSUNDAY