MY WEEKEND SO FAR

BORDEAUX AND BLUE

Fredag havde jeg en temmelig usædvanlig dinner-date, hvilket i nok skal komme til at høre meget mere om. I dén anledning var jeg trukket i min nye jakke, eller blazer er det jo egentlig, en ganske perfekt én af slagsen! Jeg har nemlig fået lov at teste denne smukke silkesag i midnatsblå fra Munthe Plus Simonsen. I kan faktisk læse en mere grundig anmeldelse af den på Petit Podium i dag (og flere andre lækre sager). Der er stort set ikke noget ved den, som jeg ikke elsker. Og i kombination med bordeaux og vind i håret bliver det ikke meget bedre;-)

bukser: Zara/ t-shirt + støvler: H&M/ jakke: Munthe Plus Simonsen/ clutch: Vintage

13 kommentarer

 • Line

  Meget, meget lækkert outfit. Farvesammensætningen er fantastisk, blazeren er guddommelig og det hele står virkelig godt til dit flotte, blonde hår. Tror det her er ét af mine yndlingsoutfits på bloggen hidtil – men det siger jeg jo hver gang! 😀 Det er i hvert fald rigtig, rigtig flot og baggrunden er også virkelig flot. Glæder mig til at høre mere om, hvad det er du render rundt og laver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihh, tusinde tak Line 🙂 Jeg er også helt vild med den jakke og kombinationen af blå og bordeaux. Og du skal self. nok hører mere om, hvorfor jeg render rundt i Lufthavnen på en fredag aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert look! Hvordan er støvlerne egentligt at have på? Jeg spottede først de grønne i H&M men overvejer også de bordeaux, som jeg nok vil få brugt lidt mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak 🙂 Jeg synes faktisk, de er overraskende gode. Det er klart, at med den hæl, så er det nok ikke en sko, jeg ville løbe forhindringsløb i, men det adskiller sig nu ikke fra mine andre tynde høje plateau hæle, uanset pris og materiale. Helt generelt har jeg været ret glad for H&M s sko. Flere andre highstreet mærker duer jeg ikke til. De er naturligvis i kunststof og det er de andre par sko, jeg har fra H&M også, men af en eller anden uvis årsag, så går jeg faktisk godt i dem. Jeg har bare god erfaring med dem. Jeg har ingen andre sko i så billigt prisleje, tror jeg, som jeg er så tilfreds med:-)
   Hvordan er de grønne i farven? Jeg har nemlig ikke set dem IRL…er de mørke flaskegrønne, eller mere klar grøn? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder godt, så skal jeg helt klar have dem prøvet! Jeg synes det er en god pris for at få prøvet noget farve af på fusserne.

   Det er lidt svært at definere den grønne farve, men jeg synes mest de er til den mørke flaskegrønne side 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ima

  Virkelig fint outfit, hvor ser du bare godt ud 🙂 (og HIT med de labre stænger, please?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jakken er SÅ flot til dig, Loui!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  Hvad koster blazer? Og kan den købes online?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne
   Den koster vist 2500,- og jeg kan ikke rigtig se den på deres site eller shop, men jeg spørger dem lige ad hvor eller hvornår den kommer på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare et utrolig pænt outfit, er helt vild med det!! Smukke farver.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY WEEKEND SO FAR