BUBBLE STRUGGLE

FLOWERS ON MY HEAD

Har helt glemt at vise jer dette outfit fra Modeugens første dag. Kasketten har jeg fundet vintage og jeg elsker kontrasten mellem det latent sporty look, som alle kasketter har og det feminine nostalgiske blomsterprint. Faktisk blev min hovedbeklædning også foreviget af et par street style fotografers forskellige linser undervejs i løbet af dagen, men jeg har efterfølgende glemt at lede efter dem. Det må jeg lige huske…egentlig skulle jeg have haft højtaljede, sorte shorts på til dette, men det var alt for koldt. Og jeg møg-fryser på disse billeder, haha….sommermodeuge my ass.

boyfriend jeans: Current Elliot/ shoes: Nelly/ t-shirt+blazer: H&M/ taske: Barbara i Gongini/ armcuff: RebekkaRebekka/ cap: Prada

6 kommentarer

 • Pia Hansen

  jeg syntes den er rå lækker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tænk du kan få en blomstret kasket til at se så stylish ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  For et par uger siden, så jeg en smuk kvinde kommende gående hånd i hånd med sin mand, lige ved kastellet. Hun havde den smukkeste galaxy-printede kjole på, og så så smilende og lykkelig ud i det fine solskinsvejr. Jeg smiler lidt for mig selv, og opdager så det er dig..
  Det er sjovt som man nogle gange føler man “kender” sine yndlingsbloggere, og jeg var ikke mange tanker for at VINKE til dig.
  Nå, men ville egentlig bare sige du ser rålækker du på billederne 😉
  Og ps. er det her dine sko? http://nelly.com/dk/sko-kvinde/sko/festsko/nelly-shoes-427/chalki-427956-14/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihh, hvor er du sød. Og du skulle da endelig have vinket 😉 Det ser sommetider, og jeg undrer mig altid lidt, men det er da bare så hyggeligt, haha..Ja, det er vist dem. Jeg har dem i både sort og nude og de nudefarvede er vist 100,- billigere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BUBBLE STRUGGLE