BABY SNOWSUITS

FOXY LADY

Øverst fra venstre: creme Aubin & Wills strik/ grå Stella Mccartney Kids/ blå Peter Jensen knit/ River Island pailletsweat/ hvid Topshop strik

En tendens, jeg synes at spotte rundt omkring på forskellige webshops er ræve. Faktisk er dette kun et udsnit af, hvad jeg har liggende på mit dashboard. Jeg er især ret vild med den grå trøje fra Stella Mccartney Kids samt den palliet-besatte ræv fra River Island. Men den blå Peter Jensen strik måtte da også gerne bo her. Derudover har Storm og Marie lavet en super smuk grå kjole med ræve-print, men billedet var i for dårlig opløsning til, at jeg kunne få den med her. Er det mon kun mig, der er bidt af en gal ræv?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BABY SNOWSUITS