NEED A CLUTCH MUCH?

IT MUST BE LOVE

De af jer der allerede følger mig på Instagram, ved at jeg i går var ude og nyde aftenvarmen med min lille familie og suge sensommerens sidste sol til mig. Det er præcis sådan nogle stunder, som bliver magiske, fordi de opstår spontant og uventet og pludselig i et splitsekund indfanger en følelse, en stemning og et visuelt udtryk af øjeblikkelig lykke. Af helt samme årsag er jeg brændt varm på Instagram. Om end bloggen her i kraft af sin ‘demokratiske’ kommunikation og indlejrede aktualitet er både dynamisk og nu&her – så er Instagram det x 1000. Jeg hedder Guldlog, hvis I vil dele lidt kærlighed dér også….

Jeg var trukket i en spritny frakke, som jeg glæder mig til at vise jer. Den er for mig den perfekte overgangs-jakke! God aften

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEED A CLUTCH MUCH?