VINTERØNSKER

LAST YEARS SEPTEMBER

Jeg nyder virkelig selv at kigge tilbage i arkiverne hos andre bloggere, når de laver indlæg med tilbageblik på det forrige år. Dels fordi flere gode øjeblikke genopfriskes, dels fordi det til stadighed kan give inspiration, fordi der måske var noget man dengang missede – og så fordi, det sætter nuet i perspektiv. Derfor vil jeg forsøge samme model. Tilmed er der kommet en del nye læsere til siden sidste år, og jeg tænker derfor, at lidt gentagelse godt kan tåle dagens lys. Sidste september gik jeg f.eks tur på Amager Fælled og nød efterårets farver.

Men september var også atypisk, da vi stadig befandt os i Thailand store dele af den. Temperatur, omgivelser og beklædning var derfor nok lidt afvigende fra, hvordan en ‘normal’ september typisk ser ud:

September sidste år stod derfor i familiens tegn, den stod på høje temperaturer, bare arme og masser af bananpandekager. Jeg kunne godt ønske mig, at denne september havde set lige sådan ud. Der har unægtelig været en del færre (som i ingen) palmer og bølgeskvulp på bloggen i år. Men jeg læser stadig bøger. Sidste år var det Patti Smith:

Tænk, det føles som lysår væk. Turen til Thailand, Pavens kun 6 måneder korte klapvogns-krop, Pattis eventyrlige erindringer, eftermiddagen på Amager Fælled og de brune arme. Vildt nok, som tiden går. Hvad siger i? Kan i huske det? Gider i læse disse tilbageblik?

6 kommentarer

 • jaaa, mere mere mere.
  (Kan lige pludselig se på blogsene rundt omkring, at jeg ikke fulgte ret godt med i september sidste år — eller også har jeg en ualmindeligt dårlig hukommelse. )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Det er SÅ hyggeligt med tilbageblik – er helt enig i at det sætter nuet lidt i perspektiv. Eneste problem er at jeg får lyst til at tage manden og sønnen under armen og smutte i lufthavnen med det vuns 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja det er lidt tarveligt, i know. Jeg har samme lyst selv….især når jeg kigger ud af vinduet:D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VINTERØNSKER