SKAL DU UD OG REJSE?

LEO – MASK – BOW

Kvinde dit navn er svaghed. Jeg kan lige så godt gå i skriftestolen med det samme. Paven og jeg har noget med leo. Se f.eks bare denne lækre heldragt, eller hvad med disse leo-lækre leggins. Mor mener tilsyneladende ikke, man kan få for meget leo, og derfor var det heller en mulig handling at sidde disse skønne jeans fra Zara Baby overhørig. De er som skabt til min lille Pave! Desuden har matriklens damer også en svaghed for maskeprint. Denne smukke t-shirt måtte måtte derfor selvklart med hjem. Den fine body er fra mærket Gro, jeg kendte det slet ikke, men kvaliteten er top lækker! Den er så tyk og blød, 80 % bomuld og resten uld, perfekt til vinter med de små sommerfulge-sløjfer.

Bukser: Zara/ t-shirt: Atsuyo et Akiko / body: Gro

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SKAL DU UD OG REJSE?