YOUHESHE KIDS

LIFE LATELY ON MY PHONE

Jeg er som så mange andre også på Instagram. Og jeg tænkte, det kunne være hyggeligt at dele herinde også, eftersom jeg i en travl hverdag ikke altid når at dele de små hverdagsting her på bloggen lige så hyppigt og hurtigt, som jeg gør på min iPhone. F.eks er det ikke lykkes mig én eneste gang i denne uge, at tage et ordentligt outfit billede, men hvis I følger mig på Instagram (jeg hedder guldlog) så kan I i hvert fald se små udsnit af dem dér;-) Her er lidt fra den sidste tid:

Pixi cupcakes til pixipiger// sommerhus, cola og ketchup// sneaks og bare ben// aftentur på kajen// morgenmad// Commes des Garcon og hul på knæ// batwings //indkøb med Paven// pigefødselsdag på Fyn// Bordeaux ankelstøvle og neonsok fra H&M// stærk kaffe og bær// ny Kenzo sweat// morgenmad på sengen// chokolade-tyven// pink leo og nude heels// sæbebobler og ild i pejsen// twins i denim fra Helmut Lang & Mini Rodini// Kage og tøsehygge hos hende her// Cool kid// veninde-kys

7 kommentarer

 • Åh Paven ser sød ud i indkøbskurv! (Og alle de andre steder)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusinde tak Maria <3 Hun er ret sjov at handle med, for hun vil kun, hvis man kører hende rundt i kurven

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg elsker billedet af de to kyssende BFFs – de var SÅ søde sammen!

  Og til en anden gang kræver jeg alle billederne i stort format 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Hvor har du fået fat i Kenzo tigeren? Er drøn misundelig… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg købte den hos youheshe.com. Men jeg tror, den er udsolgt for længst nu, desværre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • signe

   Ja, selvfølgelig er den det… Må lære at blive lidt hurtigere til det der med at trykke KØB!!!

   Men tak alligevel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

YOUHESHE KIDS