FLOWERS ON MY HEAD

NEED A CLUTCH MUCH?

Okay, det her indlæg er på alle måder ‘ud af skabet’. Jeg må nemlig nok, i erkendelse af min nuværende samling, springe ud og erklære mig dybfølt medlem af ATA, Anonyme taske afhængige. Eller rettere clutch-afhængige….det slog mig forleden dag, at jeg har lidt vel rigeligt af slagsen i hvert fald, haha.

Men det ER bare sådan en rar tasketype. Den passer godt til mit temperament. Og pifter nemt og hurtigt ethvert outfit op. Nuvel. Jeg har dog alligevel besluttet, at jeg MÅSKE godt kan undvære et par stykker. Så hvis der er noget, af det I ser, der har interesse, så smid gerne en kommentar, så skal jeg overveje om jeg og min afhængighed kan deale med adskillelsen.

Nederst fra højre: Stribet orange: Jil Sander/ sort læder: Vintage/ olivengrøn med rem: Yvonne Kone/ brun og blå: Pieces/ stående brun slangeskind: vintage/ sort læder: vintage/ grå skind med guldhardware: Marc Jacobs/ gul: Zara/ brun læder med guldlås: vintage/ sort med perler: vintage/ bordeaux læder: vintage/ sølv og grå med sten og jernkæde: vintage/ oversize brun m. rød lynlås: American Apparel

25 kommentarer

 • Og jeg troede jeg var slem 😉

  Jeg tror snart min kæreste nedlægger forbud mod flere tasker. Min afhængighed har bredt sig til kategorien hverdagstasker, og de fylder altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det er godt nok en heftig – og lækker – samling!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg synes at din MJ clutch er super fin – så den vil jeg gerne følge til du finder ud af om du eventuelt kan lade dig skille fra den ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak;) Ja, den er virkelig lækker, den kan fx også ‘slås ud’ så den bliver dobbelt så høj/bred. Men skal lige forstå din kommentar rigtigt: er du interesseret i at købe? Og i så fald, vil du så ikke komme med et konkret bud, så kan vi se på der fra? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Se det på den lyse side: I det mindste har du valgt en tasketype, der ikke fylder som bare fanden! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg er da meget interesseret i den sorte vintage-drøm 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvilken en af dem? der er to sorte vintage. Den ved siden af den orange Jil Sander taske (øverste foto) og den ved siden af den blå og brune Pieces clutch :)??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Den lige over Jil Sander clutchen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ahh, ok 🙂 Den sælger jeg for 250,- pp?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Nej da!! selv den med der tilhørende spejl? jamen.. altså! Vintage fine en med guldlås..brunt læder? Overvej om jeg ikke skal passe på den i et stykke tid ik?
  KYS

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, Louise. Jeg har lige været nødt til at fjerne overtøj, tørklæder etc. fra et sted til et andet (p.g.a. håndværkerbesøg i morgen) i huset. Deriblandt 12-13 stofnet, som jeg vist skal have vist på bloggen. Afhængighed? Hmm! Til mit forsvar tror jeg at mine stofnet er lidt billigere end dine clutches – du plejer at have en lidt dyrere smag end mine high street net…. Spotter dog en del vintage i din samling.. Oh, well. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja det skal jeg ikke udelukke. Der er et par designer taker imellem, men som du skriver flest vintage og så Pieces og Zara som heller ikke var så dyre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise du er for vild 😀
  Jeg er nu fan af både dig og Paven!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Din MJ taske er ret fin! Har du fået den solgt? Og kan du skille dig af med den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha 🙂 Ja, det er den faktisk:) Og jeg bruger den alt alt for lidt i forhold til hvor fin den er 🙂 Nej, den er ikke solgt. Hvad havde du forestillet dig af pris? Jeg kan simpelthen ikke huske nyprisen længere.
   Vh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor meget skal du have for Jil Sander clutchen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Er selv ATA’er 😉 hvad skal du have for din fine MJ clutch ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hvis du en dag vil sælge din grå Marc by Marc Jacobs clutch (hvis du stadig har den 😉 ) Så vil jeg gerne købe den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FLOWERS ON MY HEAD