LEOPARD-SMART

PASTEL OG SENNEPSGUL

Én af de tydeligste tendenser ved den netop overståede Modeuge var pasteller. I alle afskygninger, over lys gul og fersken til kølig mint, pistacie og bubblegum. Ikke blot er jeg vild med det, jeg elsker især kombinationen med mørk sennepsgul, varm orange, grå og guld. Den var at finde alle steder til såvel shows som på messerne, og jeg elsker at de varme og gyldne farver kombineret med pastellerne gør udtrykket mere elegant og modent, frem for rent girly og naivt. Jeg har netop skrevet et indlæg om det ovre på Petit Podium.

Før hen har jeg haft lidt svært ved det rene pastel look, da det hurtigt blev for ‘pusse-nusset’ til mig. Men netop sammensat med karry/sennep/gylden taler det pludselig meget mere til mig. Og vi behøver heldigvis ikke vente helt til til sommer, for at kunne implementere det i garderoben – f.eks har H&M allerede flere fine styles, så vi kan gå efteråret i møde i den lækre kombi. Og så endda til rimelige priser. Jeg varmer i hvert fald allerede op!

8 kommentarer

 • Nejnejnej…. ved du hvor den grove peach strik fra første billede er fra? Jeg savler lige nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, er den ikke fantastisk?? 😀 Det er faktisk til børn, desværre. Den er fra Gudrun&Gudrun, der altid laver de skønneste strikkede sager. Men den var ret slouchy og stor i det, og måske (men det fik jeg så ikke spurgt om) laves den til større børn, det kunne det godt ligne. Og jeg har før haft erfaring med at klemme mig ned i str 16 år, når det er noget, der er lidt oversize i modellen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noooo! Ikke flere pasteller! Jeg elsker farverne, men jeg ligner simpelthen udskidt æblegrød iført dem. Lortebleghed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha 😀 Tror du ikke det hjælper, hvis du sammensætter med lidt mørkere nuancer, feks karry/sennep eller mørk grå? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo så lækkert!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nui, det nederste look til højre er alt for lækkert! Der står jo Manja på 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja det gør der måske faktisk 🙂 Men ja, det er mægtig fint. Kan godt afsløre, at jeg er kommet til at købe noget af det allerede! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LEOPARD-SMART