ÆFDERÅR

SHORTS & SWEATER

På en eller anden måde er det lidt skizofrent, at iklæde sig shorts og sweater. Kan du lige bestemme dig, er det sommer eller vinter? Men sådan er det danske vejr jo nu engang også. Og jeg elsker dén kombi. Måske fordi jeg bare helt generelt elsker kontraster. Og af samme årsag også elsker sneaks og silkeshorts.

trøje: H&M/ shorts: Acne/ sneaks: Nike Air Max/ jakke: vintage

3 kommentarer

 • SÅ skønne farver du har sat sammen 🙂

  http://www.voresmini.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den strik er virkelig flot – jeg synes også strik og shorts, ser usædvanligt lækkert ud, men jeg må indrømme at jeg tit er for praktisk til at få det ført ud i livet… enten skal jeg jo fryse… eller svede (eller har du fundet de helt rette luftlag – med varme forneden og kulde for oven?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • haha, I hear you:) men ja, lige netop forleden dag, så passede det faktisk rigtig fint – hverken for koldt eller for varmt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ÆFDERÅR