LAST YEARS SEPTEMBER

SKAL DU UD OG REJSE?

Som den faste læser måske ved, rejser vi en del her i familien. Det gjorde vi både inden, vi fik et barn, og vi har dertil gjort det masser af gange med baby siden. Derfor bifalder jeg også nemme, brugbare rejse-sites, hvor det er muligt at finde gode deals, anmeldelser, guides mm.

Af samme årsag finder jeg virkelig konceptet på Zoover smart. Uanset om du leder efter specifikke søgekriterier som f.eks de mest børnevenlige campingpladser eller hoteller i Køln – eller om du bare vil finde det bedste hotel til din skiferie eller storbyrejse, kan du med mere end 27.000 feriemål, ret sikkert finde hjælp og vejledning på Zoover.

Planlægger du at holde ferie og mangler du f.eks at bestille et hotelværelse, så kan du gå ind på Zoover og finde det hotel, der passer dig bedst. Her kan du se et kort over din rejsedestination, der angiver hvor de forskellige hoteller ligger, ligesom du kan læse andre brugeres anmeldelser af hotellerne. Du kan f.eks også sortere listen over hoteller efter afstand til centrum.

Du kan også, hvis du mangler at købe flybilletter til rejsen, finde de billigste flybilletter på Zoover ved hjælp af en simpel søgning. Du indtaster blot hvor du vil rejse fra (fx Copenhagen ? Kastrup Lufthavn) og hvor du vil rejse til og klikker på søge-knappen. Herefter søger Zoover over aktuelle priser på flybilletter. Et godt tip er at bestille flybilletter tirsdag omkring kl. 15:00. På dette tidspunkt opdaterer alle flyselskaber nemlig deres priser for at udligne store forskelle til konkurrenternes priser, så her kan der tit være penge at spare.

Det, som jeg især synes er smart ved Zoover er, at det er feriebedømmelser skrevet for og af rejsende, det er altså rent brugergenereret indhold. Den slags benytter vi os ofte af, når vi skal rejse, da oplysningerne hermed bliver mere pålidelige. Lige nu er der mere end 900.000 bedømmelser af diverse hoteller, lejligheder, feriehuse mm.

Indlægget er lavet i samarbejde med Zoover, men er helt og holdent et udtryk for mine egne holdninger

 

6 kommentarer

 • Maria

  Altid godt med rejsetips! Apropos… Bemærkede da også lige en velkendt rød klapvogn og en leopardprikket barnenumse i Cover Kids idag, og tænkte, at det ser “guld.log-sk” ud;-) og sørme så!

  Vi rejser selv til Thailand når mindsten bliver ca 7mdr, og læser derfor med stor nysgerrighed din thailands guide. Den klapvogn i har, hvor er den fra, og kan du anbefale den til sådan en rejse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, nå ja, det er da rigtigt 🙂 Godt spottet 😉 Og ihh, hvor lyder det dejligt med Thailand, kan ikke undsige mig at være grumt misundelig!

   Vores røde klapvogn på billederne fra hhv. Thailand og Barcelona er blot en såkaldt paraply klapvogn, fordi en sådan må tages med helt ud til gaten, når man flyver. Den er fra Esprit, vi vi fik den i sin tid i gave, jeg ville nok hånden på hjerter have valgt en anden selv, men den har fungeret rigtig fint netop til formålet. Den er dog ikke super robust, så i dag har vi en anden klapvogn til aml brug. Men netop fordi den er så let, er den ideel som rejsevogn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det var din beskrivelse af at rejse med baby der gjorde at vi tog springet, og nu glæder vi os virkelig meget! Vores dreng på snart 4 glæder sig mægtig meget.

  Vi har også en anden klapvogn fra vores første, men mangler virkelig en god rejse/paraplyklapvogn. Synes bare ikke de er så lette at finde… Den skal helst være lidt robust som du skriver, og sædet skal kunne lægges helt ned. Hvis du kender til nogle gode, må du endelig sige til:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er det rigtigt? Det er jeg vel nok glad for at høre. Tænk at jeg ligefrem kan få folk til at rejse 😀 Jeg håber – og tror – bestemt I vil nyde det. Jeg har i hvert fald ikke en eneste gang fortrudt, vi gjorde det. Rigtig god tur! Jeg håber, i finder den helt rigtige klapvogn;-) (og ja, denne kan også ligges helt ned og det er som du skriver, ret vigtigt, da det mange gange var den, hun stod og sov i om dagen)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ja, du fik os ihvertfald skubbet i den rigtige retning. Vi vidste at vi gerne ville rejse langt væk, men de fleste sagde at det var måske ikke så smart med en baby… Varmen, lang flytur osv. Men nu kan jeg næsten kun se fordele ved at vi skal afsted. Min søn på 4 vil elske det, og jeg tror på at vi vil slappe mere af og at det vil smitte af på børnene. Og vi kan jo alligevel ikke vide hvordan vores datter klarer varmen før vi prøver det… Så tak for din beskrivelse:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LAST YEARS SEPTEMBER