ÆFDERÅR

STILHED

Endnu en hektisk uge er begyndt, endnu en søvnløs uge ligger bag os, endnu en stor bunke arbejde venter forude. Maskineriet i er gang, hjulene drejer og pumperne kører. Vi drøner af sted med fuld fart, og derfor er små ture i sommerhus og andre fastfrysende stunder vigtige, fordi de indfanger små øjeblikke, hvor det hele står stille og alle giver tid. Tid til ro, tid til pjat, tid til hinanden. Jeg har altid godt kunne lide fart, men når toger bare buldrer derudaf, uanset om man selv stiger på eller ej, er det faktisk rart, når nogen en gang imellem hiver i håndbremsen.

“Stop så! Jeg gider ikke være pæn pige. Giv mig noget mudder!”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ÆFDERÅR