BORDEAUX AND BLUE

VINTERØNSKER

Skindbukser: Munthe Plus Simonsen/ leo-t-shirt: Stella Mccartney/ ankelstøvler: Gestuz/ neonclutch: Acne/ frakke: Zara

Man må gerne drømme lidt, når en ny sæson starter, ikke? Jeg er nærmest ved at gå i sort over, hvor mange fine ting, der er ude i diverse webshops lige nu. Men to ting, som jeg især gerne vil anskaffe mig denne vinter, er en ny vinterjakke og et par lækre skindbukser. Ovennævnte kunne være to gode bud.

10 kommentarer

 • z

  Fine ting 🙂 Ved du om jakken stadig fås online?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre sager… Jeg har det præcis lige sådan! Den der Acne clutch kan man få (købe) på mit arbejde, den er meget fristende…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  JEG SLUTTER MIG TIL DIN ØNSKESEDDEL – DET ER DA OGSÅ BARE SUVERÆN LÆKKERT <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • er fuldstændig med på både skindbukser, gestuz-støvlerne og frakken! hold nu op hvor er det svært ikke at boble over af iver og begejstring these days med alle de nye varer, der bare synes at dukke op overalt! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, præcis ikke? Jeg kunne også sagtens se dig i den smukke frakke og de fine støvler! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia

  Hej…jeg har ledt efter jakken længe og vil bare sige, at min mor lige har nappet den til mig i Paris…og der var den åbenbart ikke populær endnu (nok pga over 25 grader dernede), så der kan I nå det endnu. Og Louise du har jo en tøjpusher på fransk jord 😉 Og den er endda lidt billigere i euro end i danske kroner… Lokke, lokke, lokke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, er det rigtigt. Smart. Tak for tippet 🙂 Og ja, jeg har jo mine egen franske mode pusher 🙂 Sandt…..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BORDEAUX AND BLUE