BYE BYE

WE´RE IN COVER KIDS

Faktisk var det en sød læser, der gjorde mig opmærksom på det. Det er efterhånden ved at være lidt siden vi var i Barcelona, og dermed også siden jeg lavede artiklen. Dog havde jeg blot behøvet at åbne det nyeste nummer af Cover Kids (hvilket altså i sig selv, kan være noget af en umulig opgave med terroristen i hælene 24/7) og ladet den lille narcissist se sin egen skaldede isse. Paven er nemlig svært glad for synet af sig selv disse dage, og uanset om det udmønter sig i store smækkys til spejlet, jubelskrig ved gennemsyn af diverse videooptagelser eller feriebilleder trykt på lækre magasinsider, er der intet at tage fejl af. Det afføder stor tilfredsstillelse og velbehag hos min lille rejse partner.

Så hermed et lille læsetip til de kolde efterårsdage: Skal i til Barcelona, eller bare på storbyferie med mindstemusen, er der i Cover Kids lidt inspiration at hente. I kan også kigge forbi arkiverne (under fanen Rejser har jeg en hel kategori kaldet Barcelona) og se lidt om en virkelig cool børnebutik/bookstore eller læse om fif til vintage shopping. God fornøjelse…

2 kommentarer

  • Uh, jeg har ikke fået købt det nye Cover Kids endnu – det må jeg have gjort i morgen! Eller skulle man bare tage at blive abonnent så man ikke behøver glemme det? 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BYE BYE