WE´RE IN COVER KIDS

BOTANISK VANDALISME

Alle søndage burde bruges i nordsjællandske skove med familien under armen, kaffe to go, regntøj og rosiner i lommen. Det er sådanne søndage, der giver energi og følelsen af at ugen faktisk starter og ikke slutter. Jeg forudser dog den kommende søndag en anelse mere ‘rolig’, eftersom Pavens far da ankommer til matriklen efter 8 dages mandetur på husbåd i Amsterdam. Hmn…Så er det jo godt, Paven og jeg kan gå en tur selv 😉

Selvom begrebet ‘gå’ er relativt for tiden. Vi enten løber eller hopper i vandpytter, river bark af træer, grene af buske, kaster med sten, hiver i blomster, æder blade, plukker bær, graver i mudder og alt hvad vi ellers kan finde på af botaniske vandalismer.

                               Pavens regnsæt er fra Ticket2Heaven og den alt for lille hue er fra Zara

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WE´RE IN COVER KIDS