STRIK FRA POPPY ROSE

FLAMINGO ALL FOR CHILDREN

Alle burde have deres egen FlamingoPave. Man bliver i godt humør af dem og så vrikker de så sødt med hoften, så flæserne virrer omkring dem.

Hvis i følger med via Instagram, har i allerede set FlamingoPaven i top aktion, men vi var simpelthen så heldige, at få tilsendt dette skønne flamingo sæt fra H&M forleden. Meget uventet (Aehm…) besidder Paven muligvis et veludviklet pynte-gen…..??……..;)

For nogle måneder siden var vi nemlig inviteret i H&Ms showroom for at kigge på nogle af de børnetøjskollektioner, der kommer i butikkerne i løbet af efteråret og vinteren. B.la også All for Children, som er lavet i samarbejde med UNICEF og hvor denne skønne flamingo dragt er fra. Der er så mange cool ting i dén kollektion, jeg nævner i flæng: Komplet tryllesæt, kaninkostume, kapper, magiker-hat, lækre kontrastfarver, bjørnemaske og bjørneklør, små strutkjoler, labre lak-sko og meget meget mere. Jeg skal nok vise det, når vi nærmer os.

Tøjet kommer til salg den 18. oktober 2012, og 25% af salget fra All for Children går til UNICEF´s arbejde i Bangladesh. Men faktisk kan du, hvis du bor i Kbh allerede shoppe All for Children-kollektion før alle andre når Cover Kids og H&M holder shoppe-aften i aften kl. 19-21 på Amagertorv 23. Man skal blot tilmelde sig ved at sende en mail til event@cover.dk

PS: Jeg tjekker ind senere med en urimeligt lækker konkurrence – nu er i Advaret!!

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

STRIK FRA POPPY ROSE