OM AT GÅ I SMÅ SKO

IN THE WOODS

En lille outfit post fra forrige uge, hvor familien var taget i skoven. Vesten fra Zara er ultra blød og rigtig god her i overgangsfasen mellem varmt og koldt vejr. Med en tyk trøje og en jakke under, kan vinterfrakken med fordel udskydes lidt endnu. Dels er det for mig en slags fornægtelse, jeg holder vinteren lidt på afstand endnu – dels er jeg på udkig efter en ny vinterfrakke, da min gamle efterhånden har udtjent sin værnepligt. Jeg synes dog ikke, det er nemt. Jeg har ret mange krav til mine vinterfrakker. Og vil jo samtidig ikke gå ned på æstetikken. Har I jeres vinterovertøj i hus?

bukser + vest: Zara/ sweater: Alexander Wang/ denimjakke: Helmut Lang/ sko: Balenciaga/ shades: Chloe

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OM AT GÅ I SMÅ SKO