LIVET I OVERHALINGSBANEN

LADIES NIGHT @ STARKLINT / e.l.f

I sidste uge var jeg inviteret til Ladies Night af Starklint PR og e.l.f cosmetics, der havde disket op med kage, snack og friskbrygget kaffe ved bålfade i gården, ligesom der var håropsætning, dullegrej og sminkebod til den helt store guldmedalje. Det var som altid utrolig hyggeligt og i aftenens anledning var der en del konkurrencer undervejs, b.la løb en meget heldig pige af sted med den smukkeste pels. Jeg var også heldig, at mit navn på den pink seddel blev trukket op af bowlen – så jeg kom hjem med en stor pakke fyldt med lækker make-up fra e.l.f.

Der var desuden mulighed for at få stylet hår og make-up og modtage gode ideer til ny inspiration af to kyndige GHD-damer. Foruden alt det søde til slikmaven og de mange fine konkurrencer, var det skønt at se en masse søde mennesker og få sludret lidt. Alt i alt en rigtig dejlig DAMEaften 😉

Jeg fik især sludret med denne søde dame og denne smukke sild….

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LIVET I OVERHALINGSBANEN