MY FIRST SHOES

LAST YEARS OCTOBER

Mens alle andre render til pressedage og kigger på næste sæsons kollektioner, prøver jeg ihærdigt at finde flere timer i døgnet. Af samme årsag er det meget passende med et lille tilbageblik.

Sidste år i oktober var jeg på lossepladsen i pels og afprøvede pleather pants i mosgrøn (og har btw aldrig brugt dem siden, så nej, det var ikke en god erstatning, leder stadig efter de perfekte læder skinnies), jeg var ret meget i skoven, kan jeg se og så var vi syge – af flere omgange, derfor havde en del take-away også sneget sig ind på bloggen….

Jeg var også i teatret og være kulturel med den søde Agurk og se Anna Karenina af Leo Tolstoj og ude og lufte min silver Isabel Marant jakke, som jeg stadig elsker og så var Paven og hendes vej til verden – eller beretningen herom – i magasinet Gravid med billede af vidunderet kun to timer gammel…gisp.

Allerede for et år siden drømte jeg om navyblå, jakker med kontrast eller læder-ærmer, om kasketter og bordeaux – og det gør jeg sådan set stadig. Og så var det også i oktober sidste år, jeg fik taget outfitbilleder i granny sweater, der senere skulle vise sig at blive min nok så velkendte header.

(tænk at man sidste år på samme tid kunne gå uden jakke!?…føj, hvor er det pludselig blevet koldt)

8 kommentarer

 • Sarah

  Gina Tricot har en model der hedder Kirsten der bare er så perfekt, og de er også lavet dem hvor de er coated 🙂 Ved godt at det ikke er læder, men synes faktisk de er pænere end dem jeg har i læder.. De er helt stramme og højtaljede. Og så til 400 kr.. Bare et tip 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Sarah, dem må jeg lige tjekke ud. Dog tror jeg, jeg er nået frem til, at de altså skal være ægte læder. Duer bare ikke til de der erstatnings-materialer….:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tænk sig engang, jeg var helt overbevist om du fortalt en af Polhem-pigerne at du kom fra bloggen Bulldog – og jeg tænkte så det knagede! Kan det virkelig være rigtigt? Hun ligner da umiskendeligt Guld.log, haha! Men man er aldrig helt sikker på det der cyberspace så jeg åd den og troede i en helt time, at du kom fra Bulldog (som nu findes i mit hoved). Jeg var simpelthen lige nødt til at klikke herind igen og liiige se om jeg ikke havde hørt forkert, haha! Dav mand økseskaft!
  Det var hammer hyggeligt at møde dig IRL og i øvrigt fik jeg slet ikke sagt dig, at jeg altid har været vild med dit blognavn 🙂 Det er så fint!
  KH C

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahahaha 😀 Er FLAD af grin……..hvor er det sjovt. Ja, nu har jeg da helt klart navnet i hus, hvis jeg skulle beslutte at starte blog nr. 2 😉 På en eller anden måde er der også mere pondus over Bulldog end Guldlog 😀

   Og ja, det var så hyggeligt at møde dig IRL og sludre lidt, jeg håber vi ses igen ved en anden lejlighed! Må btw snarest i COS, efter at have beundret dine fine hænder hele eftermiddagen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så hyggeligt med tilbageblik 🙂 Jeg får helt lyst til selv at lave tilbageblik … Det er en af hovedgrundene til at jeg selv blogger, at læse tilbage og se hvad jeg lavede tidligere, lidt dagbogsagtigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Abelone

  Hej Louise!
  Disse skind bukser ser ret lækre ud på, så en pige med dem her forleden 🙂 Og så er de jo ikke voldsomt dyre.
  Kh Jane 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY FIRST SHOES