SUNSET ALLEY

LIVET I OVERHALINGSBANEN

Livet som 1.klasses bulderbasse er ikke uden forhindringer. Det gælder om at holde tungen lige i munden og ikke lade sig føje af kedsommelige konventioner og formaninger fra f.eks mor om, hvor farlig tilværelsen i overhalingsbanen kan være. Fart er rart og jeg nyder helst hverdagen fra toppen af diverse biler, løbecykler, dukkevogne, rullende plasticdyr eller lign.

Naturligvis bliver man med mellemrum lidt udkørt af al den aktivitet og en ordentlig sofa-flader skal man ikke underkende. Dem dyrker jeg lige så gerne med diktatorisk præcision, som jeg nyder en rask spurt ned gennem Nettos gange og op af Østerbrogade med en prustende mor i hælene. Jeg fornemmer, at mine forældre især bifalder mine rolige stunder og måske tror de, at jeg med alderen er ved at finde indre sjælefred og balance. Men lige om lidt begynder det rigtig sjove. Så kan jeg gå på rov i klædeskabet og hoppe rundt i fars sko og mors kjoler……de kan bare vente sig!

Knus Paven

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SUNSET ALLEY